اقدام پژوهی: چگونه توانستیم مشکل کم رویی و عدم اعتماد به نفس دانش آموز طلاق را با استفاده از روش های مناسب افزایش دهیم؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2806
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 74
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی گرایش مدیریت برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه غیرانتفاعی آل طه تهران واحد کن
چکیده
با آغاز دوران مدرسه، کودکان ابعاد جدیدی از شخصیت خویش را آشکار می سازند و ناخودآگاه می کوشند و رفتارهای فردیشان را تثبت کنند.« اعتماد به نفس» نه تنها یکی از نیازهای شخصیتی کودکان، که بعد جدیدی از رفتارهای اجتماعی آن هاست؛ به طوری که کودکان بدون آن ناتوان از ادامه ی راه و زندگی در اجتماع خواهند شد. کودکانی که اعتماد به نفس باالئی دارند، میل به تجربه کردن و آزموندن موقعیت ها و موفقیت های اجتماعی- تحصیلی است. آما آن هایی که اعتماد به نفس پایین تری دارند، هیچگاه به برقراری ارتباط با دیگران و کسب امتیازات اجتماعی- تحصیلی نمی اندیشند. یکی از دلایل عدم یادگیری در کودکان ضعف در اعتماد به نفس است و این رابطه مستقیمی با چگونگی نگرش فرد نسبت به خود دارد. درمان آن بدون توجه به اصول و روش های تقویت اعتماد به نفس انجام نمی پذیرد. از مهم ترین عوارض عدم اعتماد به نفس کم رویی می باشد. در سال تحصیلی ۱۳۹۵-۱۳۹۶ وقتی مشاهده کردیم که یکی از دانش آموزان مان در فعالیت های داوطلبانه شرکت نمی کند، کند نویس، حواس پرت، در نوشتن استرس دارد. و کمتر سعی می کند در فعالیت های کلاسی و فعالیت های گروهی شرکت نماید. بعد از تجزیه و تحلیل اطلاعات، با راهکارهایی همچون تشویق، دادن مسئولیت به وی، کاهش وابستگی به پدر و مادربزرگش و در نظر گرفتن توانائی هایش، اعتماد به نفس دانش آموز را تقویت و مشکل کم روئی را در وی برطرف نماییم.کلیدواژه ها
دانش آموز, اعتماد به نفس, کم روئی, طلاق, راهکارهامقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.