طراحی، پیاده سازی و ارزیابی فناوری های نوآورانه در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2774
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 61
نویسندگان
کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی، آموزگار دبستان شهید عسگری شهرستان بهشهر، استان مازندران
کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی، دبیر دبیرستان بانو اشرفی شهرستان بهشهر، استان مازندران
چکیده
امروزه فناوری های نو در نظام های آموزشی، می تواند به بهبود و ارتقای کیفیت آموزش و یادگیری منجر شود. استفاده از فناوری های نوآورانه در آموزش، مزایایی از قبیل یادگیری انفرادی، افزایش سرعت تدریس، ارائه بازخورد، کاهش هزینه های نظام آموزشی را به همراه دارد. همچنین، فناوری های نو می توانند در تحلیل داده های آموزشی و پیشبینی عملکرد دانش آموزان موثر باشند. یکی از مهمترین و پرکاربردترین فناوری های نوآورانه در دنیا، هوش مصنوعی است. از دید یونسکو، نظام آموزشی باید رویکردی انسان محور به هوش مصنوعی داشته باشد، هدف آن تغییر گفتگو به سمت نقش هوش مصنوعی در پرداختن به نابرابری های کنونی در مورد دسترسی به دانش، تحقیق و تنوع بین فرهنگی باشد و اطمینان حاصل می کند که هوش مصنوعی شکاف های فناوری را در داخل و بین کشورها افزایش نمی دهد. در این پژوهش که با روش کتابخانه ای انجام شده است، به ارزیابی فناوری نوین هوش مصنوعی در آموزش و پرورش، از دیدگاه نیازهای آموزشی پرداختیم و روش هایی را برای پیاده سازی هوش مصنوعی در آموزش و پرورش، در محیط های مختلف یادگیری پیشنهاد کردیم.کلیدواژه ها
فناوری های نوآورانه, هوش مصنوعی, آموزش و پرورش, نیازهای آموزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.