اقدام پژوهی: چگونه توانستم با مشکل خودخواهی و غرور علی مقابله کنم و او را با دوستان خود سازگار سازم؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2651
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 28
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، راهبر آموزشی، آموزش و پرورش شهرستان ایرانشهر
کارشناسی مدیریت دولتی، مشاور، سیستان و بلوچستان، ایرانشهر
کارشناسی امور تربیتی و مشاوره، مشاور، سیستان و بلوچستان، ایرانشهر
چکیده
این پژوهش با هدف حل مشکل اخلاقی ورفتاری دانش آموز انجام گردیده است که دانش آموز دارای اختلالات رفتاری از قبیل خودخواهی، غرور و عدم سازگاری با دانش آموزان بود. با توجه به اطلاعات بدست آمده سوالات زیر برای رفع مشکل دانش آموز در ذهن من ایجاد گردید: ۱ - آیا تربیت غلط، موجب اختلال رفتاری ایشان شده است؟ ۲- آیا به خاطر روابط غلط با ایشان دچار خود پنداری منفی از خود شده است؟ ۵- آیا دچار غرور بیجا شده است؟ ۳- آیا با رفتارهای خویش می خواهد دیگران را به خود متوجه سازد؟ ۴- چه راه حل هایی برای مشکل وجود دارد؟ روش استفاده در این پژوهش اقدام پژوهی مدل جدول تناقضات می باشد. برای گرد آوری اطلاعات روش های متعددی وجود دارد؛ با توجه به موضوع پژوهش، به نظر می رسد که ما مجبور باشیم از چند روش به صورت ترکیبی برای جمع آوری اطلاعات استفاده نماییم. در این پژوهش روش های مشاهده، مشاهده مشارکتی و مصاحبه را انتخاب نمودم. برای کاهش غرور، شرکت دادن فرد در گروه و احساس مسئولیت فرد نسبت به گروه ایجاد می گردد و از والدین فرد خواسته می شود که بین فرزندان تبعیض قائل نشوند و رفتارشان نسبت به فرد مالیم گردد. برای کاهش ناسازگاری و خودخواهی؛ از والدین خواسته می شود که بین فرزندان تبعیض قائل نشود و با فرزندان خود با مالیمت و مهربانی رفتار کنند و ویژگی های مثبت فرزند خود را با تشویق تقویت نمایند. تا فرزند دچار کمبود محبت نگردد.کلیدواژه ها
اقدام پژوهی, مشکلات رفتاری, دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.