تحلیل وبررسی چالشها، نقاط قوت و ضعف آموزش الکترونیک در سیستم آموزشی کشور ایران

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: CASEP01_2639
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 91
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا افشاری نژاد

کارشناسی ارشد - شیمی تجزیه - دانشگاه دولتی واحد شیراز - فارس - ایران

چکیده

آموزش الکترونیکی به مجموعه گسترده ای از نرم افزارهای کاربردی و متدهای آموزش بر پایه فناوری اطلاعات اعم از رایانه، CD، شبکه، اینترنت، اینترانت و غیره گفته می شود که شرایط آموزش را برای هر شخص در هر حوزه، در هر زمان و مکان به صورت دائم مهیا می سازد. در برنامه آموزشی مجازی مدارس باید برنامه ریزیهای مناسب برای دروس صورت بگیرد تا بتوان با رفع نواقص آن از فواید و مزایای آموزش مجازی در مدارس بهره برد. با توجه به اهمیت آموزش الکترونیک در بین مدارس در این پژوهش به بررسی نقاط ضعف و قوت این آموزش در بین مدارس ابتدایی پرداخته شده است. بدین منظور و برای رسیدن به نتایج پژوهش از تحلیل SWOT استفاده شده است. داده های این پژوهش به شکل پرسشنامه و استفاده از خبرگان و اساتید این حوزه گردآوری شده است. نتایج این تحلیل نشان می دهد که آموزش الکترونیک در مدارس دارای هفت نقطه قوت، شش نقطه ضعف و همچنین شامل ۰۱ فرصت و هشت تهدید است. همچنین استراتژی WT با نه مورد بیشترین استراتژی را در بین بقیه استراتژی ها دارد. بنابراین مطالعه بیشتر و جامع تر در مورد شکل و مقایسه آموزش الکترونیک در بین مدارس کشور پیشنهاد می گردد.

کلیدواژه ها

آموزش الکترونیک, مدارس ابتدایی, تحلیل SWOT, استراتژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.