تحلیل تاثیر نماز جماعت در مدارس بر رفتارهای اجتماعی دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2611
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 87
نویسندگان
کارشناسی فیزیک کاربردی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه ازاد اسلامی واحد همدان
کارشناسی مدیریت آموزشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
کاردانی علوم تجربی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
کاردانی آموزش ابتدایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
چکیده
تحقیقات نشان دادهاند که نماز جماعت در مدارس می تواند تاثیرات مثبتی بر رفتارهای اجتماعی و اخلاقی دانش آموزان بگذارد. این پژوهش به بررسی نقش نماز جماعت به عنوان یک ابزار تربیتی در تقویت روحیه همکاری، مشارکت، و اخلاق در میان دانش آموزان پرداخته است. مطالعه تاثیر نماز جماعت در بهبود روابط اجتماعی و تقویت حس همدلی، کاهش فردگرایی، و تقویت احساس مسئولیت اجتماعی در دانش آموزان، از جمله اهداف این تحقیق بوده است. نماز جماعت به عنوان یک فعالیت جمعی در مدارس فرصتی فراهم می آورد تا دانش آموزان در یک محیط معنوی مشترک حضور یابند و از این طریق روابط خود را با هم کلاسیها تقویت کنند و با ایجاد حس همبستگی، به درک بهتری از نیازهای اجتماعی و اخلاقی یکدیگر برسند. همچنین، تاثیر نماز جماعت در تقویت رفتارهای اجتماعی و اخلاقی در دانش آموزان از طریق تقویت روحیه همکاری، خودآگاهی اجتماعی و مسئولیت پذیری در آنان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان می دهد که نماز جماعت می تواند در کاهش فردگرایی، ایجاد حس مشارکت و مسئولیت اجتماعی در محیط های مدرسه تاثیر مثبتی داشته باشد. این پژوهش همچنین فرصت ها و چالش های استفاده از نماز جماعت به عنوان یک ابزار تربیتی در مدارس را تحلیل کرده و توصیه هایی برای بهبود اجرای این فعالیت در مدارس ارائه می دهد.کلیدواژه ها
نماز جماعت, روابط اجتماعی, همدلی, مسئولیت اجتماعی, همکاریمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.