استفاده از نرم افزارهای ریاضی برای تحلیل مسائل واقعی و بهره گیری از ریاضیات در زندگی روزمره
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2566
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 80
نویسندگان
کارشناس ارشد ریاضی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
چکیده
در سال های اخیر، استفاده از نرم افزارهای ریاضی در فرآیند یاددهی و یادگیری ریاضی در نظام آموزشی ایران به خود جلب کرده است. این پژوهش به بررسی تاثیر نرم افزارهای ریاضی بر ارتقای درک مفاهیم ریاضی در دانش آموزان مقطع متوسطه اول است. استفاده از این نرم افزارها می تواند فرصتی مناسب برای بهبود کیفیت آموزش و پرورش، افزایش علاقه مندی در درس ریاضی و ارتقای توانایی های تحلیلی و حل مسئله فراهم آورد. هدف این مطالعه بررسی چالش ها و فرصت های استفاده از این ابزار در آموزش ریاضیات و تحلیل تاثیر آن ها بر یادگیری دانش آموزان است. نتایج این تحقیق نشان می دهند که به کارگیری نرم افزارهای ریاضی موجب افزایش انگیزه و علاقه مندی دانش آموزان به یادگیری این رشته علمی شده و درک آن ها از مفاهیم ریاضی را بهبود می بخشد. همچنین با توجه به شرایط موجود در نظام آموزشی ایران، این پژوهش می تواند راهنمای مفید برای معلمان و مسئولین آموزشی در راستای بهبود کیفیت آموزش ریاضی در مدارس شود.کلیدواژه ها
نرم افزارهای ریاضی, آموزش ریاضیات, انگیزه و علاقه مندی, توانایی های تحلیلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.