بررسی تاثیر اهمال کاری بر بازده آموزشی و کارایی درونی مدارس ابتدایی شهرستان نقده

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: CASEP01_2559
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 57
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیه حسین زاده

کارشناسی ارشد علوم تربیتی، اداره آموزش و پرورش نقده، مدرسه سبحان

سونیا حسین زاده

کارشناسی ارشد علوم تربیتی، اداره آموزش و پرورش نقده، مدرسه نور الهدی

ثریا روانیار

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، اداره آموزش و پرورش نقده، مدرسه سبحان

چکیده

این تحقیق با هدف، بررسی تاثیر اهمال کاری بر بازده آموزشی و کارایی درونی مدارس ابتدایی شهرستان نقده انجام شد. روش این پژوهش، پیمایشی و از نوع همبستگی بود. از روش تحلیل رگرسیون و معادلات ساختاری برای آزمون فرضیه ها استفاده شد. جامعه آماری ۱۱۲۰ نفر از معلمان دوره ابتدایی شهرستان نقده بودند که از میان آنها ۲۸۶ (نفر ۱۳۶ نفر مرد و ۱۵۰ نفر زن) به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی ساده با استفاده از روش کوکران انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بازده آموزشی، زندی (۱۳۹۲)؛ پرسشنامه کارایی درونی مدارس، دغاغله (۱۳۹۱)؛ پرسشنامه اهمال کاری، تاکمن (۲۰۰۱) بود. در راستای اهداف تحقیق این نتیجه حاصل شد که مقدار آماره t محاسبه شده برابر ۳/۸۴۷ و بیشتر از ۱/۹۶ می باشد، لذا فقدان انرژی بر بازده آموزشی مدارس ابتدایی شهرستان نقده معنادار می باشد. مقدار آماره t محاسبه شده برابر ۸/۹۷۳ و بیشتر از ۱/۹۶ می باشد، لذا حواس پرتی بر بازده آموزشی مدارس ابتدایی شهرستان نقده معنادار می باشد. مقدار آماره t محاسبه شده برابر ۳/۹۷۹ و بیشتر از ۱/۹۶ می باشد، لذا عدم پشتکار عاطفی بر بازده آموزشی مدارس ابتدایی شهرستان نقده معنادار می باشد. مقدار آماره t محاسبه شده برابر ۱/۱۷۲ و کمتر از ۱/۹۶ می باشد، لذا فقدان انرژی بر کارایی درونی مدارس ابتدایی شهرستان نقده معنادار نمی باشد. مقدار آماره t محاسبه شده برابر ۱/۱۱۸ و کمتر از ۱/۹۶ می باشد، لذا حواس پرتی بر کارایی درونی مدارس ابتدایی شهرستان نقده معنادار نمی باشد. مقدار آماره t محاسبه شده برابر ۱/۲۷۴ و بیشتر از ۱/۹۶ می باشد، لذا عدم پشتکار عاطفی بر کارایی درونی مدارس ابتدایی شهرستان نقده معنادار می باشد.

کلیدواژه ها

اهمال کاری, بازده آموزشی, کارایی درونی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.