بررسی تاثیر ابزارهای هوش مصنوعی بر یادگیری فردی و خلاقیت در دانش آموزان دوره ابتدایی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: CASEP01_2457
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 75
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه محمدپور

مدرس دانشگاه فرهنگیان، کارشناس ارشد علوم تربیتی

زهرا رحیمی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان

چکیده

تحولات فناوری در حوزه هوش مصنوعی فرصت های نوینی برای تحول در آموزش ابتدایی فراهم کرده است. این مقاله با هدف تحلیل تاثیر ابزارهای هوش مصنوعی بر یادگیری فردی و خلاقیت در دانش آموزان دوره ابتدایی تهیه شده است. ابزارهای هوش مصنوعی از جمله نرم افزارهای یادگیری شخصی سازی شده و پلتفرم های تعاملی، امکان شناسایی نقاط قوت و ضعف دانش آموزان و ارائه برنامه های یادگیری متناسب با توانایی های فردی را فراهم می کنند. علاوه بر این فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی با ارائه ابزارهای خلاقانه، توانایی دانش آموزان را در حل مسائل و تفکر خلاق بهبود می بخشند. از جمله چالش های نظیر تعاملات انسانی و تاثیر پذیری هوش مصنوعی در جریان یادگیری، حریم خصوصی و کاهش تعاملات انسانی مطرح است. پیشنهاد شده است که برای بهره برداری بهینه از این فناوری در آموزش ابتدایی، استفاده تدریجی و هدفمند از ابزارهای هوش مصنوعی می تواند زمینه ساز ارتقای کیفیت آموزشی و پرورش خلاقیت در دانش آموزان شود.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی, یادگیری فردی, آموزش ابتدایی, خلاقیت, فناوری آموزشی, یادگیری شخصی سازی شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.