چگونه توانستم به کمک فعالیتهای فوق برنامه رشد اجتماعی دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهرستان بردسیر رادرسال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ ار تقا بخشم؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2446
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 59
نویسندگان
مدرک تحصیلی لیسانس اموزش ابتدایی،آموزش و پرورش بردسیر،آموزشگاه
چکیده
هدف طرح حاضربررسی تاثیر فعالیتهای فوق برنامه در رشد اجتماعی دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهربردسیر است که با کمک فعالیتهای فوق برنامه رشد اجتماعی دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهرستان بردسیر رادر سال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ ار تقا بخشد؟ جامعه آماری تحقیق جامعه آماری این تحقیق دانش آموزاندختر مقطع ابتدایی شهربردسیر می باشند. حجم نم ونه حجم نمونه در این تحقیق شامل ۱۰۰ دانش آموز دختر مدارس ابتدایی شهربردسیر می باشند. ابزار گردآوری اطلاعات در این پژوهش ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته است که بصورت طیف لیکرت از متغیرهای موجود در پژوهش طراحی شده است. پرسشنامه شامل اطلاعات هویتی و ۲۳ سوال بصورت طیف لیکرت که از فرضیه ها طراحی شده است. روشجمع آوری اطلاعات: در این پژوهش روش جمع آوری اطلاعات بصورت میدانی و کتابخانه ای بوده است. روش تحقیقروش تحقیق در پژوهش حاضر به صورت توصیفی از نوع همبستگی است. فعالیت های فوق برنامه فعالیتی است غیر اجباری. دومازدیه می نویسد: « فعالیت های فوق برنامه، فعالیت ها یی را در بر می گیرد که شخص به میل خود،خواه برای استراحت،خواه برای تفریح و خواه برای گسترش اطلاعات آموزش شخصی، یا مشارکت آزاد اجتماعی و یا کاربرد توانش در خلاقیت در زمانی فارغ از تعهدات شغلی، خانوادگی و اجتماعی انجام می دهد (» ساروخانی، ۲۰۳:۱۳۶۷ .) به اعتقادفریر سهیم ساختن شاگردان در امور مدرسه یکی از اصولی است که امروزه متداول گشته، و این امر در فعالیتهای فوق برنامه به منصه ظهور می رسد (حسین نژاد، ۵۶:۱۳۸۵.) فعالیت های فوق برنامه در رشد اجتماعی نوجوانان تاثیر چشمگیری دارد. نوجوانان اغلب از طریق شرکت در فعالیت های فوق برنامه یاد می گیرند که چگونه از طریق این نوع فعالیت ها یکدیگر را قبول داشته باشند. مفهوم همکاری، پیروزی بر گروه رقیب، شکست، همچشمی و برتری طلبی اغلب در فعالیت های فوق برنامه و گروهی به رشد لازم می رسد. از طرف دیگر نوجوان در ضمن بازی با رفتار بزرگساالن و نقشی که خود او در آینده بای د ایفا کند آشنا می شود و قدرت جسمانی -کالمی، ذهنی و استعداد خود در برقراری ارتباط با دیگران را گسترش می دهد (احمدی، ۴۶:۱۳۷۶.)کلیدواژه ها
فعالیتهای فوق برنامه, رشد اجتماعی, دانش آموزان, دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی, قدرت جسمانی, کالمی, ذهنی, استعدادمقالات مرتبط جدید
- جهانی سازی در آموزش و پرورش و چالش های بومی سازی آن در مدارس ابتدایی شهرستان معموالن: مطالعه ای بر فرصت ها و تهدیدها
- چالش های پرستاری در مدیریت درد در کودکان بستری: یک مطالعه مروری
- نقش ارتباطات بین فردی مدیران و معلمان بر رضایت شغلی و کیفیت تدریس در مدرسه ابتدایی شهرستان بمپور
- تعلق سازمانی و عوامل موثر بر آن( کاربردهایی در مدیریت سازمانی)
- تاب آوری آموزشی: پلی به سوی یادگیری پایدار و نوآوری در نظام های آموزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.