اقدام پژوهی: چگونه می توان با کمک مهارت های زندگی،روابط اجتماعی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر بردسیر را در سال تحصیلی۱۴۰۴-۱۴۰۳ افزایش داد ؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2437
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 60
نویسندگان
مدرک تحصیلی لیسانس حسابداری،آموزش و پرورش بردسیر،آموزشگاه
چکیده
هدف اصلی این پژوهش: بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر افزایش کیفیت روابط اجتماعی دختران دانش آموز پایه ی پنجم و ششم مقطع ابتدایی شهرستان بردسیر بوده است. روش پژوهش: نیمه تجربی با پیش آزمون و پس آزمون با دوگروه کنترل و آزمایش است. جامعه آماری: شامل کلیه دختران دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر بردسیر در سال تحصیلی۱۴۰۴-۱۴۰۳ حجم نمونه: تعداد۲۳۲ نفر که تعداد ۴۰ ( نفر از آنها۲۰ نفر گروه آزمایشی و۲۰ نفر گروه کنترل) به عنوان نمونه انتخاب و به صورت تصادفی سادهدر دو گروه جایگزین شدند. تج زیه و تحلیل داده ها:جهت تجزیه وتحلیل داده ها از آمار توصیفی واستنباطی با استفاده از نرم افزار ۲SPSS بهره گرفته شد. برای تجزیه و تحلیل فرضیه ها از آزمون های کوواریانس وآزمونt استفاده شد. نتایج حاصل نشان داد: آموزش مهارت های زندگی بر افزایش روابط اجتماعی دختران دانش اموز مقطع متوسطه تاثیر دارد. در گروه کنترل تاثیر مهارتهای زندگی دانش آموزان در تصمیم گیری، حل مساله، تفکر انتقادی و روابط بینفردی نسبت به گروه آزمایش در سطح متوسط وپایین میباشد. در بقیه مهارتها ی ده گانه حاکی از این است که بین گروه آزمایش و گروه کنترل از نظر تاثیراموزش مهارت های زندگی بر روابط اجتماعی تفاوت معنیداری وجود ندارد. بطور کلی بر اساس نتایج به دست آمده می توان گفت که آموزش مهارتهای زندگی بر افزایش روابط اجتماعی دانش آموزان موثر بوده تنها در چهار بعد از ده بعد مهارت های زندگی تاثیر گذاری در سطح متوسط می باشد ودر ارتباط با همسالان نیز در چهار بعد تاثیر گذاری معنا داراست.کلیدواژه ها
آموزش مهارت های زندگی, روابط اجتماعی, دختران دانش اموز مقطع متوسطه, ارتباط با همسالانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.