هوش مصنوعی در مدارس، کاربردها و چالش ها ی آن در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2400
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 65
نویسندگان
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی
کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی
چکیده
پژوهش حاضر با هدف معرفی مفهوم هوش مصنوعی و کاربردهای آن و سپس به بررسی اهمیت و نیاز به این فناوری از نوع مروری و به روش کتابخانه ای می پردازد. در ادامه به بررسی کاربرد سیستم های هوش مصنوعی در تدریس و یادگیری و چالش های آن در آموزش و پرورش می پردازد. پیشرفت تکنولوژی باعث تغییرات فراوانی در صنایع مختلف شده است و صنعت آموزش نیز از این موضوع مستثنی نیست. در عصر کنونی که فناوری های نوین به سرعت در حال پیشرفت و گسترش هستند، هوش مصنوعی (AI) به یکی از تاثیرگذارترین فناوری های تحول آفرین در حوزه های مختلف تبدیل شده است. یکی از مهم ترین عرصه هایی که از این فناوری تاثیر پذیرفته، نظام آموزش و پرورش است. ورود هوش مصنوعی به این حوزه، شیوه های سنتی آموزش را دستخوش تغییرات بنیادین کرده و زمینه را برای ایجاد یک نظام آموزشی کارآمدتر، انعطاف پذیرتر و شخصی سازی شده فراهم آورده است.. بررسی مقالات نشان داد هوش مصنوعی میتواند در امور اداری تصحیح تکالیف و ارزیابی دانش آموزان به معلمان کمک کند تا آنها بتوانند بر آموزش و تعامل با دانش آموزان تمرکز بیشتری داشته باشند. در مجموع، هوش مصنوعی و فناوری های دیجیتال نقش مهمی در بهبود و پیشرفت سیستم آموزش و پرورش خواهند داشت، اما به عنوان جایگزین معلمان نخواهند بود و بیشتر به عنوان ابزاری برای تسهیل و افزایش کارایی آموزش عمل خواهند کرد.کلیدواژه ها
دانش آموز, هوش مصنوعی, کاربرد, آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.