اقدام پژوهی چگونه توانستم با استفاده از هوش مصنوعی، امور آموزش ی و اجرایی را با صرف زمان کمتر و کیفیت بهتر انجام دهم.
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2389
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 66
نویسندگان
کارشناسی ارشد، مهندسی کامپیوتر، دانشگاه اراک، اداره آموزش و پرورش شهرستان اراک، هنرستان مطهره
چکیده
اقدام پژوهی حاضر در سال ۱۴۰۲ درگروههای آموزشی استان و هنرستان مطهره ناحیه دو اراک انجام شدهاست. مساله مورد نظر تاثیر استفاده از هوشمصنوعی بر بهبود کمی و کیفی فعالیتهای اجرایی اقدام پژوه در گروه آموزشی هوشمصنوعی و همچنین فعالیتهای آموزشی در هنرستان است. یکی از مشکلاتی که امسال بهدلیل مس ئولیت سرگروهی گروه هوشمصنوعی در کنار فرایند تدریس در هنرستان با آن مواجه بودم حجم کاری بالا و در نتیجه کمبود زمان بود. زمان زیادی صرف اموری مانند طراحی و تایپ سواالت و تکالیف، راهنمایی هنرجویان برای انجام پروژهها، برگزاری وبینارهای متعدد و تولید محتوا برای کانال های شاد میشد و به شدت به یک دستیار آموزشی نیاز داشتم که با استفاده از پژوهش و مطالعه دستاوردهای جدید فناوری به راهکار استفاده از هوشمصنوعی رسیدم. در این اقدام پژوهی از روش مروری و کتابخانه ای استفاده کردهام. برای اجرای راه حل پیشنهادی ابتدا زمانی را صرف جمع آوری ابزارهای هوش مصنوعی مرتبط با آموزش و بررسی کاربرد آنها کردم و سپس به اجرای روش و استفاده از ابزارها در امور آموزشی و اجرایی پرداختم. پس از اجرا، با صرفه جویی زمانی قابل توجهی در کارها مواجه شدم و کیفیت و کمیت کارها افزایش پیدا کرد و با زمان صرفه جویی شده توانستم هنرجویانم را نیز با مباحث هوشمصنوعی آشنا کنم که خوشبختانه مورد استقبال آن ها قرار گرفت و انگیزهای برای شرکت فعال تر آنها در جشنواره های مختلف فراهم شد که بازخورد آن در نظرسنجی صورت گرفته قابل مشاهدهاست.کلیدواژه ها
آموزش, ابزار آموزشی, دستیار آموزشی, هوش مصنوعی, یادگیریمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.