تقویت مهارت خواندن در دانش آموز دیرآموز با استفاده از بازی های آموزشی و تابلوی ارزشیابی توصیفی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2386
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 74
نویسندگان
کارشناسی، روانشناسی عمومی، دانشگاه پیام نور اهر، اداره آموزش و پرورش شهرستان آذربایجان شرقی، آموزشگاه صبر حسرتان
چکیده
مشکلات یادگیری کودکان، ارتباط تنگاتنگ ی با مسائل فرهنگی، خانوادگی، اقتصادی، تغذیه، بهداشت و مسائل مربوط به محیط آموزشی و... دارد. وقتی دانش آموز یا والدینش برای درمان مراجعه می کنند، مطمئنا از چیز یا چیزهایی رنج می برند. ممکن است والدین احساس گناه کنند، فکر کنند وظایفشان را در مورد فرزندشان به خوبی انجام نداده اند، ممکن است فکر کنند در دوران بارداری فرزندشان غفلت های زیادی کرده اند، ممکن است تصور کنند مردم آنان را به خاطر مشکل یادگیری فرزندشان تحقیر می کنند. اقدام پژوهشی حاضر به منظور تقویت مهارت های خواندن در امیر دانش آموز این آموزشگاه انجام شد. بررسی اولیه نشان داد این دانش آموز در روان خوانی ضعیف است. پس از انجام مطالعات کتابخانه ای و اجرای پرسش نامه های مربوط علل ضعف دانش آموزان در روان خوانی به دو گروه طبقه بندی شد. الف: عوامل مربوط به توانایی های دانش آموزان ب: عوامل مربوط به انگیزش. جهت حل مشکل موجود دو روش به اجرا در آمد. ۱- استفاده از بازی کارت های حافظه آموزشی زودآموز ۲- تهیه تابلو ارزشیابی توصیفی. نتایج پیشرفت خوبی را نشان داد و نمره روان خوانی این دانش آموز افزایش یافت. مدیر مدرسه نیز در ارزشیابی که از دانش آموزان به عمل آورد رشد مهارت های خواندن را مطلوب تشخیص داد. در پایان بر نقش استفاده از بازی های آموزشی و به کار گیری روش های نوین در بالا بردن انگیزش او مانند تابلوی ارزشیابی توصیفی تاکید شد.کلیدواژه ها
دیرآموز, تقویت خواندن, نوشتنمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.