آنالیز گسیختگی چرخشی دیواره غربی معدن چادرملو براساس معیار شکست هوک و براون
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: ICEGE07_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 951
نویسندگان
کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی، مترو خط ۲ قطارشهری تبریز
چکیده
از دیرباز وقوع گسیختگی در دامنه های طبیعی و مصنوعی ایجاد شده توسط بشر همچون ترانشه های جاده ای و معادن روباز به عنوان یکی از مشکلاتی مطرح بوده که همواره مهندسان را وادار به چاره اندیشی و خلق راهکارها و روش های مناسب جهت بررسی و پیش بینی این نوع از مشکلات ساخته است. امروزه یکی از روش های آنالیز پایداری دامنه های سنگی، استفاده از روش های تعادل حدی بوده که بر مبنای روابط تحلیلی استوار می باشند . از آنجایی در طراحی های مهندسی مرتبط با علم مکانیک سنگ اساس تجزیه و تحلیل درست و منطقی مبتنی بر داده ها و روش های صحیح بررسی استوار است، استفاده از معیارهای شکست تا حدودی توانسته مهندسان را در نیل به انجام تحلیل های درست و نزدیک به واقعیت کمک نماید. در این بررسی به منظور تحلیل گسیختگی چرخشی در دی واره غرب ی معدن چادرملو پس از انجام مطالعات صحرایی و تهیه پروفیل زمین شناسی عمود بر دیواره معدن، ارزش کمی شاخص مقاومت زمین شناسی GSI پارامترهای معیار شکست هوک و براون (مقاومت تراکمی و ثابت های توده سنگ m, s , a برای هر یک از واحدهای سنگی با استفاده از نرم افزارهای خاص تعیین سپس بکمک نرم افزار تعادل حدی 5.0 Slide با در نظر گرفتن روش تحلیلی هوک-براون، مقدار ضریب ایمنی دامنه غربی معدن چادرملو برای دو حالت استاتیک و شیه استا تیک تعیین گردیده است. بطور خلاصه نتایج این بررسی نشان می دهد که تحت شرایط فعالیت گسل چادرملو احتمال وقوع گسیختگی در پله 1465 دیواره غربی معدن وجود خواهد داشت.کلیدواژه ها
گسیختگی، معیار شکست هوک و براون، معدن چادرملو، آنالیز تعادل حدی، ضرین ایمنیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.