اشکال مختلف حرکتهای دامنه ای و ریزشهای سنگی در مسیر جاده فارسیان
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: ICEGE07_172
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 917
نویسندگان
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
چکیده
هدف از انجام این تحقیق این است که علاوه بر بیان روشهای ژئوتکنیکی و بیولوژیک با استفاده از خصوصیات برنامه plaxis اثر چسبندگی و زاویه اصطکاک داخلی بر ضریب اطمینان بررسی گردد. نتایج بررسی به سمت توصیه های کاربردی سوق داده شده است. تا کنون در دامنه های جاده فارسیان - پنو حرکتهای دامن های مختلف به وقوع پیوسته است. سطح آب زیرزمینی در ناحیه لغزش به خاطر خصوصیات هیدروژئولوژی منطقه بالا می باشد. هم چنین چشمه های متعددی در منطقه و محل زمین لغزش مشاهده شد. متوسط بارندگی سالیانه 671 میلیمتر می باشد. رواناب حاصل از نزولات جوی از یک طرف و آب حاصل از چشمه ها از طرف دیگر در سطح شیبدار منطقه، به صورت عمدتاً زمین زراعی، جریان یافته و با توجه به بافت سیلتی کلی لوم ناحیه لغزش و نفوذپذیری کم، بخشی از جریان آب در لایه های سطحی به صورت جریانهای زیر قشری عمل کرده و بخشی دیگر از آن به سفره آب زیرزمینی می پیوندد. بافت خاک منطقه از ظرفیت نگهداری آب، بالایی برخوردار است که باعث تجمع آب در لایه سطحی خاک می شود و با حرکت به پایین دست در شرایطی بحرانی همراه خود توده خاک را نیز منتقل می کند. نهایتاً لازم به ذکر است که پوشش لیتولوژیکی منطقه را عمدتاً سازند کشف رود که شامل شیل، ماسه سنگ و کنگلومرا ا ست در بر می گیرد که همانند مخزن آب عمل کرده و منشاء بعضی از چشمه ها میباشند.کلیدواژه ها
زمین لغزش، بیولوژیک، ژئوتکنیک، پلاکسیس plaxis ، سطح گسیختگیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.