استفاده از روش های تجربی و عددی در تحلیل پایداری دیواره های سنگی (مطالعه موردی)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: ICEGE07_171
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1800
نویسندگان
کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی، مترو خط ۲ قطارشهری تبریز
چکیده
در پروژه های مهندسی مرتبط با علم مکانیک سنگ همچون معادن روباز ارزیابی و تحلیل پایداری دیو اره های معدن بعنوان یکی از مهمترین ضروریات اجرای اینگونه از سازه ها می باشد . در معادن روباز برآورد و آگاهی از زاویه شیب خودپایدار یکی از مهمترین بخش هایی است که می بایستی در فاز مطالعات تکمیلی مورد توجه و مطالعه خاصی قرار گیرد. با توجه به اهمیت هزینه های اقتصادی در مباحث معدنی، لزوم طراحی زاویه شیب مناسب که از یک سوء بتواند موجب به حداقل رسانیدن هزینه های پرت پروژه باشد و از سویی دیگر شرایط پایداری ایمن دیواره ها را در طول عمر معدن مهیا سازد، امری ضروری و بدیهی بنظر می رسد. لذا در این بررسی به منظور تعیین زاویای شیب پله و کلی بهینه دیواره غربی معدن سنگ آهن چادرملو سعی گردیده است تا ابتدا با انجام مطالعات صحرایی بر روی ناپیوستگی های دیواره غربی، رده بندی مهندسی توده سنگ های دیواره و ویژگی های مهندسی آنها تعیین، سپس با استفاده از روش های تجربی به ارزیابی مقدار زاویه شیب بهینه پرداخته شود. در نهایت بمنظور اطمینان و صحت از پایداری دیواره مذکور براساس زاویه شیب بدست آمده (از روش های تجربی) سعی شده تا با استفاده از نرم افزار قدرتمند Phase2D مقدار ضریب اطمینان دامنه و جابجایی دیواره ها حاصل از حفاری محاسبه و مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.کلیدواژه ها
زاویه شیب کلی، ضریب اطمینان دامنه، نرم افزار Phase2Dمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.