بررسی تاثیر کتابخوانی بر افزایش مهارت های زبانی و ارتباطی دانش آموزان ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2331
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 54
نویسندگان
کارشناسی، آموزگار پایه سوم، اداره آموزش پرورش، اصفهان، مبارکه
چکیده
این مقاله به بررسی تاثیر کتابخوانی بر افزایش مهارت های زبانی و ارتباطی دانش آموزان ابتدایی می پردازد. مهارت های زبانی و ارتباطی توانایی درک و استفاده از زبان برای برقراری ارتباط موثر در چهار حوزه خواندن، نوشتن، صحبت کردن و شنیدن است. در این مقاله ابتدا به تعریف و بیان اهمیت هر یک از این مفاهیم می پردازیم و سپس نقش کتابخوانی در تقویت هر یک از این مفاهیم بررسی می شود. هدف این پژوهش بررسی راهکارهای مختلف برای ترویج کتابخوانی در بین دانش آموزان ابتدایی و در نتیجه ارتقای مهارت های زبانی و ارتباطی آنها است. با توجه به ویژگی و ماهیت مطالعه مورد نظر روش استفاده شده، کیفی، توصیفی-تحلیلی و روش جمع آوری اطلاعات، کتابخانه ای و متن کاوی می باشد، به همین منظور سوابق موضوع این تحقیق با مراجعه به مقاله های علمی-پژوهشی و سایر مقاله ها و کتاب ها مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. یافته های این پژوهش نشان می دهد که کتابخوانی نقش اساسی در ارتقای سطح دانش، مهارت های تفکری و زبانی ایفا می کند. با توجه به تاثیرات مثبت و قابل توجه کتابخوانی بر این مهارت ها ضروری است که برنامه های ترویج کتابخوانی در مدارس و خانواده ها به طور جدی دنبال شود. به همین منظور در این مقاله راهکارهای متعددی برای ترویج کتابخوانی در بین دانش آموزان ابتدایی ارائه می شود. با اجرای راهکارهای مناسب برای ترویج کتابخوانی در بین دانش آموزان ابتدایی می توان به نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی در بین نسل های آینده کمک کرد و شاهد افزایش قابل توجه علاقمندی آن ها به مطالعه و در نتیجه ارتقای مهارت های زبانی و ارتباطی آنها بود.کلیدواژه ها
کتابخوانی, مهارت های زبانی, مهارت های ارتباطی, دانش آموزان ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.