سیستم های آموزش هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی: تحولی در یادگیری مستقل
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2316
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 78
نویسندگان
مربی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رامهرمز، رامهرمز، ایران
چکیده
هوشمند سازی سیستم های آموزش، تحولی جدید و تاثیری بنیادی بر روی شیوه های یادگیری و آموزش داشته است. امروزه هوشمند سازی به منظور تعمق یادگیری، صرفه جویی در زمان و جذابیت محیط یادگیری با استفاده از هوش مصنوعی و فعال کردن یادگیری مستقل از طریق سیستم های آموزش هوشمند، پلتفرمهای یادگیری تطبیقی و ابزارهای ارزیابی مبتنی بر هوش مصنوعی، در حال تغییر شکل آموزش است. این مقاله بر نقش تحول آفرین هوش مصنوعی در سیستم های آموزش و چگونگی افزایش یادگیری مستقل توسط سیستم های مبتنی بر هوش مصنوعی با انطباق در زمان واقعی و محیط های یادگیری با سرعت دلخواه تمرکز دارد. ادغام یادگیری ماشین، یادگیری تقویتی و پردازش زبان طبیعی در این سیستم ها، مسیرهای یادگیری سفارشی سازی شده ای را ایجاد می کند که با نیازها و پیشرفت فردی فراگیران سازگار می شود. توانایی هوش مصنوعی در ارائه راه حل های یادگیری مقیاس پذیر و تطبیقی، پتانسیل ایجاد انقلابی در مدل های آموزشی سنتی را دارد. این مقاله همچنین به مسیرهای آینده، از جمله ادغام واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و محاسبات شناختی در سیستم های هوش مصنوعی می پردازد که نویدبخش افزایش بیشتر تجربیات یادگیری هستند. این مطالعه با تجزیه و تحلیل کاربردهای فعلی، چالش ها و امکانات آینده، پتانسیل تحول آفرین هوش مصنوعی را در دسترس تر، و موثرتر کردن آموزش برجسته می کند.کلیدواژه ها
هوش مصنوعی, یادگیری مستقل, یادگیری تطبیقی, یادگیری ماشینیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.