بهبود روشهای پرکاربرد در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2273
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 63
نویسندگان
کاردانی علوم تجربی، هرمزگان
چکیده
دانش آموزان، مانند نگینهای گوناگونی در موزه ای یادگیری اند. هر کدام با سبک منحصر به فرد خود، از پازل یادگیری الگویی خاص و منحصر به فرد می سازند. توجه به این تنوع و فهم دقیق سبک های یادگیری، کلیدی برای ارتقای بهرهوری و کیفیت فرآیند یادگیری دانش آموزان است. درک طیف گسترده سبک های یادگیری، فراتر از تقسیم ساده به دی داری، شنیداری و لمسی است. این طیف شامل جنبه های متعدد و پیچیده، همچون سبک های شناختی، سبک های یادگیری عاطفی و اجتماعی، و البته، عوامل فردی و محیطی است. این تنوع موجب می شود که دانش آموزان به شیوه های متفاوتی به اطلاعات پاسخ داده و با آنها تعامل کنند. فرض کنید با دانش آموزی روبرو هستیم «که یادگیرنده تجربی» است. این نوع دانش آموز، به جای خواندن و تحلیل نظریات، با تجربه کردن و اجرای عملی، مفاهیم را بهتر می فهمد. برای ارتقای یادگیری این دانش آموز، به جای ارائه مفاهیم پشت سر هم، باید فرصت انجام فعالیت های عملی و حل مسئله را به او بدهیم. ما می توانیم از آزمایش ها، پروژه ها، بازی های آموزشی و بازدید از موزه ها و آزمایشگاه ها به عنوان ابزارهای تقویت یادگیری این دانش آموز بهره ببریم. در مقابل، دانش آموزی که یادگیرنده نظری است، به مفاهیم کلی و اصول اساسی علاقه دارد. برای او، تحلیل و تجزیه و تحلیل مفاهیم مهمتر از تجربه های عملی است. بهتر است با ارائه مدل های مفهومی، طرح های تحلیلی و پرسش های باز، به او کمک کنیم تا به درک عمیق تری از موضوع دست یابد. برگزاری بحث های کلاس، ارائه مقالات و مطالعه موردی، می توانند نقش موثری در ارتقای فرآیند یادگیری او داشته باشند.کلیدواژه ها
پیشرفت تحصیلی, انگیزه, الگوی یادگیری, تجربه, علاقه, دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.