شیوههای ارزیابی عملکرد مدرسه و دانش آموزان جهت شناسایی نقاط قوت و زمینه های بهبود

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: CASEP01_2265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 80
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم جانبازی

کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، معاون اجرایی

چکیده

در دنیای امروز، ارزیابی به عنوان ابزاری حیاتی برای بهبود کیفیت آموزشی و پاسخگویی به نیازهای یادگیرندگان شناخته می شود. در مقاله حاضر که با روش توصیفی - تحلیلی و بر مبنای مطالعات ابنکاهی صورت گرفته است، اداره داریاب بررسی شیوههای ارزیابی عملکرد مدرسه و دانش آموزان می پردازد و هدف آن شناسایی نقاط قوت و زمینه های بهبود در فرآیند یادگیری و تدریس است. با توجه به اینکه موفقیت آموزشی به شفافیت در ارزیابی بستگی دارد، این مقاله شیوههای مختلف از جمله ارزیابی تکوینی، summative، فیدبکی و هارزیابی را مورد بررسی قرار می دهد. تجزیه و تحلیل دقیق دادههای حاصل از ارزیابیها می تواند به معلمان و مدیران کمک کند تا درک بهتری از نقاط قوت و ضعف عملکرد دانش آموزان پیدا کنند و استراتژیهای آموزشی بهینه تری را طراحی نمایند. نتایج حاصل از این مقاله نشان می دهد که اسفاده موثر از شیوههای ارزیابی می تواند باعث بهبود کیفیت یادگیری، ارتقاء انگیزه دانش آموزان و تسهیل فرآیند تدریس کمک کند. بنابراین، پیشنهادات عملی برای بهبود شیوههای ارزیابی و پیاده سازی آن در مدارس ارائه می شود.

کلیدواژه ها

شیوه های ارزیابی, عملکرد مدرسه, عملکرد دانش آموزان, شناسایی نقاط ضعف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.