بررسی علل و راهکارهای درمانی اختلال نوشتن: قرینه نویسی و وارونه نویسی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2171
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 102
نویسندگان
کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، نی ریز، ایران
چکیده
اختلال نوشتن یکی از شایع ترین اختلالات یادگیری در دانش اموزان است که دارای انواع مختلفی می باشد و اگر این اختلالات به موقع تشخیص داده و درمان نشود میتواند دستیابی شخص به سطوح باالتر شغلی را با مشکل مواجه کند. هدف ازپژوهش حاضر بررسی علل دو مورد از اختلالات نوشتن: قرینه نویسی و وارونه نویسی و ارائه رویکرد های درمانی مناسب است. پژوهش حاضر مروری بوده و از کتب و مقاالت معتبر علمی در داخل و خارج کشور بر اساس هدف اصلی مطالعه در پایگاه های معتبر علمی Magiran، SID، Google scholar و مطالعات کتابخانه ای موردجستجو قرار گرفته است. نتایج به دست اورده از این پژوهش حاکی از ان است که کودکان دارای اختلال نوشتن از بهره ی هوشی یکسانی نسبت به سایر کودکان برخوردار هستند و درمان انها نیاز به تمریناتی دارد که باید به صورت پیوسته صورت گیرد تا فرد بتواند به اسان ترین شیوه ممکن با محیط اطراف ارتباط برقرار کند.کلیدواژه ها
اختلال نوشتن, قرینه نویسی, وارونه نویسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.