مروری بر بررسی مقوله های اخلاقی در ویژگی های شخصیتی حضرت علی علیه السالم به عنوان الگو
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_1649
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 60
نویسندگان
کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور تهران جنوب
چکیده
شکی نیست که سبقت در کارهای خیر نوعی امتیاز و فضیلت است، و پروردگار عالم درآیات زیادی بندگانش را به انجام آنها،و سبقت گرفتن به یکدیگر دعوت میفرماید , مومنین پیشتاز از مهاجرین و انصار،و کسانی که از آنان به نیکی پیروی کردند. در این آیات،پروردگار عالم از اشخاص پیشتاز در کارهای خیر،و مخصوصا از مهاجرین و انصاری که جزو نخستین مومنین هستند به نیکی یاد نموده،و پاداش بهشت و«فوز عظیم»وعده میدهد. از آنجاییکه از نظر دانشمندان و مورخین اسلام که علی علیه السالم نخستین مومن است و تمام دانشمندان و مورخان و سیره نویسان اتفاق نظر دارند که« علی بن ابیطالب علیه السالم»اولین فردی است که رسالت پیامبر خدا را تایید کرده،و در حساسترین و خطرناکترین ایام جان خود را با رضای الهی معامله نموده است، هدف از این مقاله تحقیق در زمینه اخلاق حضرت علی به منظور قرار دادن ایشان به عنوان برترین اسوه اخلاقی می باشد. در بحث گردآوری اطلاعات نیز که به صورت توصیفی تحلیلی بوده است که ابتدا با تحلیل محتوایی،ساختار کلی وموضوع مورد مطالعه مشخص و سپس همراه با تجزیه و تحلیل مقوله های اشکارکننده اخلاق باتوجه به جستجو درکتاب مقدس قرآن و منایع کتابخوانه ای معتبر بیان شده است..مطالبی که در مورد پیشتازی امیر المومنین علی علیه السالم در تایید رسالت پیامبر خدا و ایمان آوردنش بحث کردیم،و شواهد زندهای از کتابهای اهل سنت نقل نمودیم،هرگز ایمان وی را منحصر به ایام بعد از رسالت رسول خدا نمینماید،بلکه علی علیه السالم از اول تولدش مومن بوده،و نور و فطرت و خمیرهاش با رسول اکرم صلی الله علیه و آله یکسان میباشد.کلیدواژه ها
فضیلت, فوز عظیمفطرت وخمیره, رسالت, انصارمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.