تدریس جذاب فیزیک در کلاس درس با کمک گروههای مجازی و یادگیری معکوس
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_1406
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 61
نویسندگان
استادیار، گروه فیزیک، واحد امیدیه، دانشگاه آزاد اسلامی، امیدیه، ایران
چکیده
آموزش فیزیک به طور سنتی بر آموزش مبتنی بر سخنرانی متکی بوده است که اغلب تعامل دانش آموزان و درک مفهومی را محدود می کند. مدل یادگیری معکوس و آموزش مبتنی بر گروه مجازی به عنوان استراتژی های نوآورانه برای افزایش یادگیری فعال، همکاری و مهارتهای حل مسئله پدیدار شده اند. یادگیری معکوس، ارائه محتوا را به فعالیت های قبل از کلاس تغییر می دهد و به زمان کلاس اجازه می دهد تا به بحث های تعاملی و کاربردهای عملی اختصاص یابد. گروه های مجازی با تسهیل همکاری همتا، حل مسئله در زمان واقعی و اشتراک گذاری دانش، از این مدل بیشتر پشتیبانی می کنند که منجر به بهبود عملکرد تحصیلی، انگیزه و تعامل می شود. این مقاله به طور سیستماتیک تحقیقات اخیر در مورد اثربخشی این رویکردهای آموزشی در آموزش فیزیک را مرور می کند و تاثیر آنها را بر نتایج یادگیری دانش آموزان، تفکر انتقادی و یادگیری خودتنظیمی تجزیه و تحلیل می کند. یافته ها نشان می دهد که اگرچه این روش ها تسلط مفهومی و انگیزه دانش آموزان را به طور قابل توجهی بهبود می بخشند، اما چالش هایی مانند پاسخگویی دانش آموزان، دسترسی به فناوری و سازگاری مربی باید برطرف شود. این مطالعه به این نتیجه می رسد که یادگیری معکوس همراه با گروه های مجازی می تواند به عنوان یک مدل آموزشی قدرتمند دانش آموز محور عمل کند و آموزش سنتی فیزیک را به یک تجربه یادگیری تعاملی تر، جذابتر و موثرتر تبدیل کند.کلیدواژه ها
یادگیری معکوس, گروه های مجازی, آموزش فیزیک, یادگیری فعال, تعامل دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.