مروری بر وضعیت مطالعات ژئوفیزیک در پروژههای راهسازی در ایران و لزوم تهیه دستورالعملی در این رابطه
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: ICEGE07_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1108
نویسندگان
پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، تهران
پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، تهران
پژوهشکده حمل و نقل، وزارت راه و ترابری، تهران
پژوهشکده حمل و نقل، وزارت راه و ترابری، تهران
چکیده
استفاده از روشهای ژئوفیزیکی به عنوان روشهایی ارزان و سریع جهت شناسایی های زیرسطحی در پروژه های مختلف عمرانی از جمله مطالعات راهسازی در دهههای اخیر گسترش قابل توجهی در ایران همگام با گسترش آن در جهان یافته است. علیرغم این گسترش، دستورالعملهای اندکی در این رابطه و آنهم در رابطه با مطالعات صنعت آب و تنه ا بر ای دو روش در ایران تهیه شده است. از آنجا که نحوه صحیح انجام یک پروژه ژئوفیزیکی به شدت بر موفقیت اهداف این مطالعات تاثیر میگذارد لزوم تهیه دستورالعملهای مناسب که در آن سیر منطقی انجام یک پروژه ژئوفیزیکی و روشهای متناسب با اهداف گوناگون مدنظر در پروژههای عمرانی مختلف تبیین گردد احساس میشود. قدر مسلم تهیه چنین دستورالعملی نیاز به شناخت وضع موجود در جهان و ایران دارد. مقاله حاضر حاصل مرور ادبیات فنی گسترده و برداشتهای پرسشنامهای در رابطه با استفاده از ژئوفیزیک در مطالعات راهسازی میباشد که در راستای پروژه پژوهش ی ب ا عنوان تهیه دستورالعمل مطالعات ژئوفیزیک در پروژههای راهسازی با همکاری پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری و پژوهشگاه بین المللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله در حال انجام استکلیدواژه ها
ژئوفیزیک، راهسازی، دستورالعمل، مطالعه آماریمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات ترکیبات جایگزین در فرمولاسیون کلوچه
- تاثیرانواع کود زیستی (ورمی کمپوست ، کمپوست)به همراه کود شیمیایی بر جذب فسفر، آهن، روی و خصوصیات فیزیولوژیک در سه رقم از گیاه گندم (Triticum aestivum)
- مدیریت استفاده از گونه های گیاهی مقاوم به خشکی در فضای سبز شهری تهران
- جایگاه کنترل ژنتیکی در آینده کشاورزی ایران
- اثر کودهای هیدروژلی به دست امده از ضایعات میوه بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم رطبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.