تاثیر قصه گویی بر خلاقیت و هوش هیجانی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1404
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی هوش مصنوعی در آموزش و پرورش، روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات دینی، فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MAECONFM01_1044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 22
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افسانه راثی

کاردانی آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، سلماس، ایران

پرستو محمدی

کارشناسی آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، سلماس، ایران

سمیه دهقان

کارشناسی آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، سلماس، ایران

آرزو طالب زاده

کارشناسی آموزش ابتدایی، آموزگار مقطع ابتدایی، سلماس، ایران

چکیده

در دنیای امروزه، آموزش و پرورش به عنوان یکی از بخش های حیاتی توسعه فردی و اجتماعی شناخته می شود. از این رو، روش های نوینی برای ارتقای سطح آموزش و پرورش، به ویژه در مقطع ابتدایی، مورد توجه قرار گرفته اند. یکی از این روش ها، استفاده از قصه گویی است که تاثیرات مثبت زیادی بر توسعه هوش هیجانی و خلاقیت دانش آموزان دارد . در مقطع ابتدایی، که شکل گیری این نوع از هوش و توانایی از اهمیت بالایی برخوردار است، قصه گویی به عنوان یک ابزار قدرتمند برای تقویت خلاقیت و هوش هیجانی در دانش آموزان مورد استفاده قرار می گیرد . با توجه به اهمیت هوش هیجانی در رشد و توسعه دانش آموزان و نقش برجسته ای که قصه گویی در ارتقای این نوع از هوش دارد، این مقاله به بررسی عمق گیری در تاثیرات مثبت قصه گویی بر هوش هیجانی و خلاقیت دانش آموزان ابتدایی می پردازد. مقاله حاضر از نوع مروری – کتابخانه ای است که با توجه به نظرات اندیشمندان این حوزه نگاشته شده است. و هدف از نگارش این مقاله، بررسی تاثیر قصه گویی بر خلاقیت و هوش هیجانی دانش آموزان می باشد. نتایج این مقاله نشان می دهد که بهره گیری از قصه گویی در تقویت خلاقیت و هوش هیجانی تاثیر مثبتی داد.

کلیدواژه ها

قصه گویی، دانش آموزان، هوش هیجانی، خلاقیت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.