بررسی تاثیر سن دانشجویان زن در میزان رضایتمندی زناشویی زنان متاهل دانشگاه آزاد ساری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای روانشناسی، مشاوره، آموزش و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPEB08_087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 65
نویسندگان
دانشآموخته کارشناسی ارشد روان شناسی تربیتی، دانشگاه مارلیک نوشهر، ایران
استادیار دانشگاه مارلیک نوشهر، تهران، ایران
استادیار دانشگاه مارلیک نوشهر، تهران، ایران
چکیده
هدف این پژوهش بررسی تاثیر سن دانشجویان زن در رضایتمندی زناشویی زن متاهل دانشگاه آزاد واحد ساری بود. روش: روش پژوهش توصیفی و از نوع پژوهش های همبستگی بود. جامعه آماری این پژوهش را کلیه دانشجویان زن متاهل دانشگاه آزاد واحد ساری تشکیل داد که در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ مشغول به تحصیل بودند که و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه در نظر گرفته شدند. حجم نمونه بر اساس جامعه آماری ۲۰۰ نفری و جدولکرجسا و مورگان، ۱۲۷ نفر در نظر گرفته شد. به منظور جمع آوری داده ها از پرسشنامه رضایت زناشویی اینریچ (۱۹۶۷) استفاده شد. داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون تک متغیره تحلیل شد. نتایج نشان داد بین سن با رضایتمندی زناشویی رابطه وجود دارد و سن در پیش بینی رضایت زناشویی تاثیر دارد. همچنین بین سن با تحریف آرمانی رابطه معناداری وجود ندارد. بین سن با ارتباطات رابطه معناداری وجود دارد (۰۵/۰P< .) بین سن و حل تعارض رابطه معناداری وجود دارد (۰۵/۰P< .) بین سن با مولفه رضایت زناشویی رابطه معناداری وجود دارد (۰۱/۰P< .) نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که سن توانست ۳۲ درصد از تغییرات رضایت زناشویی را پیش بینی کند؛ سن، پیش بینی کننده رضایت زناشویی است و با ازدواج در سن مناسب می توان رضایت زناشویی را در دانشجویان متاهل ارتقا داد.کلیدواژه ها
سن, رضایت زناشویی, دانشجویانمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.