مقایسه صفات تاریک شخصیت در زندانیان جرائم عمد و جمعیت عمومی شهر کرمان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای روانشناسی، مشاوره، آموزش و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPEB08_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 51
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، گروه روانشناسی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه تبریز، ایران
چکیده
پژوهش حاضر با هدف مقایسه صفات تاریک شخصیت در زندانیان جرائم عمد و جمعیت عمومی شهر کرمان صورت گرفته است. این پژوهش از نظر هدف بنیادی و از حیث روش تحقیق از نوع پژوهش های علی- مقایسه ای بود. جامعه آماری پژوهش حاضر زندانیان شهر کرمان بودند که ۵۰ نفر زندانیان جرائم عمد و ۵۰ نفر جمعیت عمومی شهر کرمان به روش نمونه گیری هدفمند برای مطالعه حاضر انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه صفات پنج گانه تاریک شخصیت (یوسفی و همکاران، ۱۴۰۰) استفاده شد. داده های پژوهش با استفاده از روش آماری تحلیل واریانس چند متغیره در نرم افزار SPSS-۲۶ مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان داد صفات تاریک شخصیت در زندانیان جرائم عمد و جمعیت عمومی شهر کرمان دارای تفاوت معناداری هستند (P< ۰/۰۱) که بیشترین تفاوت مربوط به جامعه ستیزی بود. با توجه به این نتایج شاید بتوان گفت صفات تاریک شخصیت در گروه زندانیان جرائم عمد بالاتر از گروه جمعیت عمومی شهر کرمان است. با توجه به محدودیت های مطالعه حاضر، توصیه می گردد پژوهش های آتی در سایر محیط ها و با در نظر گرفتن انواع جرائم و گروه های دیگر صورت گیرد.کلیدواژه ها
مقایسه, صفات تاریک شخصیت, زندانیان جرائم عمد, جمعیت عمومیمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.