برنامه درسی و مشاغل نوپدید
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای روانشناسی، مشاوره، آموزش و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPEB08_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 54
نویسندگان
گروه علوم تربیتی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران
گروه علوم تربیتی و مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران
گروه علوم تربیتی و مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران
گروه علوم تربیتی و مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران
گروه علوم تربیتی و مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران
چکیده
برنامه های درسی و مشاغل نوپدید به منظور پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حال تغییر و تحول طراحی می شوند. این برنامه ها می توانند نقش مهمی در آماده سازی دانش آموزان و دانشجویان برای ورود به مشاغل جدید و متناسب با فناوری های نوین ایفا کنند. انطباق برنامه درسی با نیازهای بازار کار امری بسیار حائز اهمیت است. شیوه های هماهنگی و انطباق برنامه درسی با نیازهای بازار کار، می تواند به دانشجویان کمک کند تا مهارت های لازم برای ورود به بازار کار را پیدا کنند و به طور کلی، بهبود درک واقعیت بازار کار و توانایی های مورد نیاز برای موفقیت در آن را فراهم کنند تا به دانشجویان مهارت های جدید و نوینی ارائه دهند که در زمینه های مختلف بازار کار، قابل استفاده باشند. در این پژوهش که به شیوه مطالعه کتابخانه ای و با مراجعه به مقاله ها و تحقیق های چاپ شده و مطالب دیجیتالی گردآوری شده است سعی بر آن شده که به تحلیل برنامه درسی و مشاغل نوپدید پرداخته شود نتیجه به دست آمده حاکی از آن است که یکی از راه های برای بهبود برنامه های درسی و انطباق. برنامه درسی در مشاغل نوپدید باید به گونه ای طراحی شود که بتواند نیازهای متغیر بازار کار را پاسخگو باشد. این برنامه ها با تاکید بر توسعه مهارت های شغلی، ادغام فناوری، و ایجاد فرصت های شغلی، نقش مهمی در کاهش بیکاری و افزایش اشتغال ایفا می کنند. بنابراین، توجه به طراحی و اجرای موثر این برنامه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.کلیدواژه ها
برنامه درسی, مشاغل نوپدید, بازار کارمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.