بررسی ارتباط کمال گرایی با کیفیت خواب در بین مراجعه کنندگان کلینیک روانشناسی شهرستان نوشهر
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای روانشناسی، مشاوره، آموزش و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPEB08_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 85
نویسندگان
ایران چالوس، چالوس، اسلامی آزاد دانشگاه بالینی روانشناسی ارشد کارشناسی آموخته دانش
چکیده
این مطالعه با هدف رابطه کمال گرایی با کیفیت خواب در بین مراجعه کنندگان کلینیک روانشناسی شهرستان نوشهر به انجام رسیده است. با توجه به اینکه این مطالعه به دستکاری متغیرها دست نمی زند و فقط به اندازه گیری آنها می پردازد، از نوع توصیفی-همبستگی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل مراجعه کنندگان کلینیک روانشناسی نوشهر در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تشکیل داده اند. ۱۵۰ نفر از مراجعه کنندگان به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند و از آنان خواسته شد تا به پرسشنامه کمال گرایی و کیفیت خواب پاسخ دهند. یافته ها حاکی از آن است؛ که میانگین اندازه رابطه کلی مطالعات انجام شده در زمینه رابطه کمال گرایی (۰.۴۴۸) با کیفیت خواب مراجعه کنندگان هستند. شک در باره اعمال سهم معنی داری به صورت منفی و معکوس در پیش بینی کیفیت خواب مراجعه دارا می باشد. بعد استانداردهای شخصی و سامان دهی سهم معنی داری به صورت مثبت و مستقیم در پیش بینی کیفیت خواب مراجعه دارا می باشد. نتیجه گیری: به طوری که هر چه کیفیت خواب کمتر می شود، ابعاد مختلف کیفیت زندگی واحدها نیز کمتر می گردد و بیشترین تاثیر منفی کیفیت خواب به ترتیب بر ابعاد: کمال گرایی، وضعیت ذهنی مورد بررسی آنان می باشد.کلیدواژه ها
کمال گرایی, کیفیت خواب, مراجعه کنندگان, نوشهرمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.