بررسی کارکرد هوش مصنوعیدر آموزش و یادگیری در ایران و فنالند؛ یک مقایسه ی تطبیقی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای روانشناسی، مشاوره، آموزش و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPEB08_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 55
نویسندگان
دانشجو معلم، دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلی د
دانشجومعلم،دانشگاه فرهنگیان زینب کبری کازرون
دانشجو معلم، دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلید
معلم ومدرس دانشگاه فرهنگیان زینب کبری، کازرون
چکیده
این مقاله مروری به بررسی کارکرد هوش مصیووی در آموزش و یادگیری در دو کشیور ایران و فوالند م پردازد. هدف این تحقیق تحلیل تفاوتها و شیااه های نظامهای آموزشی این دو کشیور در زمیوه اسیففاد از فواوریهای نوین، به ویژ هوش مصیووی ، و تاثیر آن بر کیفی یادگیری دانش آموزان اسیی . در این راسییفا، با اسییفاد از موابع یلم و مقاالت معفار، به بررسیی رویکردهای آموزشی ، زیرسیات های فواوری، و چالشهای موجود در هر دو کشیور پرداتفه شد اس . یاففهها نشان م دهود که فوالند با تمرکز بر یادگیری فعال و اسیففاد موثر از هوش مصیووی ، به ایجاد محیطهای یادگیری شیصصی سیازیشید و حمایف دسی یاففه اسی . در مقابل، ایران هووز با چالشهای نظیر کماود زیرسیات ها و آموزش معلمان در زمیوه هوش مصیووی مواجه اسی . نفایج این تحقیق حاک از آن اسی که توجه به تجربیات موفق فوالند م تواند راهگشیای بهاود نظام آموزشی ایران باشید. در نهای ، پیشیوهادات برای توسیعه زیرسیات ها، آموزش معلمان، و ایجاد سییتیف های یادگیری شیصصی سیازیشید ارائه م شیود تا کیفی آموزش و انگیز یادگیری دانش آموزان در ایران ارتقا یابد. این مقاله م تواند به سییاسی گذاران و مدیران آموزشی کمک کود تا تصیمیمات موثرتری در زمیوه ادغام فواوریهای نوین در نظام آموزش تود اتصاذ نمایود.کلیدواژه ها
هوش مصووی, آموزش, یادگیری, ایران, فوالندمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.