بررسی عوامل موثر در مشارکت بخش خصوصی در تامین مالی طرح های توسعه شهری (نمونه مورد بررسی: منطقه ۱۳ شهر اصفهان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان
- کد COI اختصاصی: ICAHU01_2193
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 45
نویسندگان
کارشناس ارشد برنامه ریزی فرهنگی، شهرداری اصفهان
کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی، شهرداری اصفهان
کارشناسی ارشد مدیریت فرهنگی، شهرداری اصفهان
کارشناسی کامپیوتر نرم افزار، شهرداری اصفهان
چکیده
توسعه شهری به روند اجتناب ناپذیر هر کشور به طور عام و شهرها به طور خاص تبدیل شده است و توسعه اقتصادی را به طور اجتناب ناپذیر ارتقا می دهد. از طرفی مواجهه با مسائل و مشکلاتی که شهرها با آن درگیرند تنها با برنامه های مشارکتی و سرمایه گذاری های خصوصی قابل دستیابی است. زیرا شهرداری ها در اجرای پروژه های شهری با محدودیت بودجه مواجه اند. نقش بخش خصوصی در مشارکت در شکل دادن به رویه توسعه شهری معاصر در حال افزایش است. به طور سنتی، سرمایه گذاران بخش خصوصی مانند مالکان، کارآفرینان، شهروندان محلی و انواع شرکت ها به طور فزاینده بر شهرسازی تاثیر می گذارند نقش مهمی در تحقق و تامین مالی پروژه های توسعه شهری دارند. به ویژه در کشورهای توسعه یافته، پدیده جدیدی به نام توسعه شهری به رهبری بخش خصوصی در حال وقوع است که در آن سرمایه گذاران بخش خصوصی نقش پیشرو در مدیریت تحول در مناطق شهری دارند. رویکرد این پژوهش به شیوه ترکیبی و در حیطه ی تحقیقات کاربردی می باشد. جامعه مورد نظر خبرگان و کارشناسان ارشد، مدیران فعال در بخش مشارکت خصوصی می باشد که حجم نمونه ۱۰۰ نفر انتخاب گردیده است و روش نمونه گیری هدفمند و در دسترس می باشد. مشارکت بخش خصوصی در زیرساخت های شهری نه تنها فشار مالی بر روی شهرداری ها را کاهش می دهد علاوه بر آن نقش مهمی در گسترش خدمات و زیرساخت های شهری ایجاد می کند. نتایج این پژوهش نشان می دهد طبق معیارهای مورد بررسی انتشار اوراق مشارکت (۰.۳۹۶)، تاسیس کارگذاری های جذب سرمایه گذار (۰.۳۶۱)، استقراض از بانک ها و نهادهای مالی (۰.۲۴۳) امتیاز در تامین مالی طرح های توسعه شهری دارا می باشند.کلیدواژه ها
مشارکت, بخش خصوصی, تامین مالی, توسعه شهریمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.