اصول طراحی مدرسه پایدار در شهر تبریز با استفاده از نرم افزارهای شبیه ساز (Ecotect و Design Builder V۴)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان
- کد COI اختصاصی: ICAHU01_1661
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 61
نویسندگان
کارشناسی ارشد عمران مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، مازندران، ایران
عضو هیات علمی عمران مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، مازندران، ایران
چکیده
معموال مدارس پایدار جزیی از فضاهای آموزشی برتر و از نوع بهترین و بنیادی ترین فضاهایی هستند که دارای اهمیت بسیار بالایی می باشند. در اینگونه فضاها فعالیت های مهمی انجام می شوند که اولین حضور کاربران کوچک (فرزندانمان) در آنجا شکل گرفته و آغاز می شود. برای طراحی چنین فضاهایی می بایست از یک سری راهبردهای مهمی که قرار است در آینده استفاده شود، بهره جوییم. گاهی با به نمایش گذاشتن بعضی از این مدرسه ها می توانیم باعث تصاعدی شدن توسعه آینده مان شویم به طوری که محیط های آموزشی بهتری را برای همگان فراهم کنیم. به گونه ای که در آنها تامین نور کافی، جریان هوای تازه، حضور طبیعت و در نهایت ایجاد محیطی شاد و دوست داشتنی و فراهم کردن محیطی ممتاز و آرام برای رشد و تفکر افراد در رتبه اول که اولین اصول طراحی مدرسه پایدار هستند. این پژوهش متاسفانه در زمان محدودیت های کرونایی و به صورت آنلاین انجام شده و با توجه به عنوان پژوهش مدرسه انتخابی شهر تبریز در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ انتخاب شده بود. هدف، طراحی و ساخت یک مدرسه پایدار در شهر تبریز با استفاده از نرم افزارهای (Ecotect و Design Builder V۴) بوده و این پژوهش به دنبال پاسخی درست است که چگونه می توان از طریق نرم افزارهای شبیه ساز (Ecotect و Design Builder V۴) طراحی و ساخت یک مدرسه پایدار در شهر تبریز را انجام داد. نتایج نشان داده که تمامی بررسی ها از سوابق نظری و عملکردی، ضوابط طراحی از خروجی ها و داده های به دست آمده در مورد طراحی مدرسه پایدار از طریق ضوابط معتبر و استاندارد دو نرم افزار شبیه ساز (Ecotect و Design Builder V۴) انجام شده است که نشان می دهد بهترین راهکارهای طراحی مدرسه پایدار در شهر تبریز با اطلاعات به دست آمده طبق مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و استانداردهای بین المللی اقلیمی نیاز غالب گرمایشی با استفاده از مصرف بهینه انرژی در مصالح مناسب، اجزاء و تهویه مطبوع دارد، که در ساختمان آموزشی پرواز پیشنهاد می شود.کلیدواژه ها
مدرسه پایدار, نرم افزارهای شبیه ساز, تامین نور کافی, مصرف بهینه انرژیمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.