کاربرد کامپوزیت های بافتنی در طراحی معماری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان
- کد COI اختصاصی: ICAHU01_1575
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 87
نویسندگان
دانشجوی دکتری معماری دانشگاه آزاد واحد زاهدان، زاهدان، ایران
استادیار، گروه معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه زابل، زابل، ایران
چکیده
این مطالعه به امکان سنجی طراحی معماری با منسوجات بافتنی در معرض باد می پردازد. هدف این است که بررسی شود که چگونه چنین منسوجاتی می تواند برای تغییر بیان ثابت معماری و شهری خارجی مانند نماها و بادگیرها به کار روند. این پژوهش، یک مطالعه مروری با بهره گیری از روش اسنادی است. مطالعاتی جهت بررسی طراحی روی یک ماشین بافندگی دستی و یک ماشین بافندگی مسطح CNC (با کنترل عددی کامپیوتری) انجام شد. چهار تکنیک بافندگی - دوخت تاک، دوخت آویزان، توری کاذب و دوخت قطره ای - بر اساس توانایی آنها در ایجاد یک اثر سه بعدی در سطح و همچنین در مقیاس معماری مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه های نساجی فیزیکی تولید شده با استفاده از این چهار تکنیک تحت تاثیر کنترل شده جریان هوا قرار گرفته اند. آزمایش های دیجیتالی نیز برای بررسی احتمالات شبیه سازی دیجیتالی رفتارهای نساجی در باد انجام شده است. نتایج این مطالعات نشان می دهد که به ویژه تکنیک قطره دوخت پتانسیل های جالبی را برای کاربرد در معماری نشان می دهد. تغییرات در الگوی دوخت قطره ای هم یک اثر زیبایی شناختی از بیان حجمی سطح معماری پارچه ای ایجاد می کند و هم از نظر کاهش سرعت باد مفید به نظر می رسد. بنابراین، این نوع منسوجات بافتنی را می توان برای طراحی معماری استفاده کرد که از نظر بهبود تجربه کاربری، زیبایی شناختی و راحتی در مناطق شهری بادخیز کارآمد هستند.کلیدواژه ها
کامپوزیت های بافتنی, طراحی معماری, بافندگی CNC, بادمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.