نقش ارتباط درون-بیرون مدرسه ابتدایی در یادگیری تجربی کودکان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان
- کد COI اختصاصی: ICAHU01_0888
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 35
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده معماری و هنر دانشگاه گیلان
استادیار گروه آموزشی معماری، دانشکده معماری و هنر دانشگاه گیلان
چکیده
امروزه مطالعه تئوری های آموزشی نشان از توجه آموزش دهندگان کودک به آموزش های خارج از محیط کلاس در کنار آموزش های داخلی دارد. نظریه یادگیری تجربی یکی از متاخرترین نظریات آموزشی می باشد که استفاده از طبیعت را به عنوان ابزار آموزشی مهم مورد توجه قرار داده است. هدف از انجام این مقاله بررسی نقش ارتباط فضاهای درون-بیرون به عنوان یک مولفه معماری موثر در جهت امکان حضور بیشتر در طبیعت و ارتقا یادگیری تجربی کودکان می باشد. روش تحقیق از نظر هدف کاربردی، ماهیت آن کیفی بوده و روش گردآوری داده ها توصیفی-تحلیلی می باشد به این صورت که با مطالعه اسناد کتابخانه ای و مقالات معتبر داخلی و خارجی به بررسی موضوع و رویکرد پژوهش پرداخته شد. عوامل موثر در یادگیری تجربی استخراج شد و در سه بعد شناختی، فیزیکی و عاطفی-اجتماعی تقسیم بندی شد. سپس ارتباط با طبیعت به عنوان یک بستر مهم برای رشد تمام ابعاد یادگیری تجربی مشخص شد. و در پایان راهکارهای معماری برای ارتباط فضاهای درون-بیرون مثل شفافیت، پیوستگی، انعطاف پذیری و... پیشنهاد شد.کلیدواژه ها
درون-بیرون, مدرسه, یادگیری تجربی, کودکانمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.