الگوریتم های بهینه سازی روستایی در طراحی معماری
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان
- کد COI اختصاصی: ICAHU01_0836
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 62
نویسندگان
دکترای تخصصی جغرافیا برنامه ریزی روستایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
دانشجوی دکترای معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
چکیده
ظرفیت های ایجاد شده برای حل مسائل معماری نتایج قابل توجهی را به دنبال داشته است. روش های طراحی تولیدی و تکاملی، امکاناتی را برای معماران فراهم کرده اند که فرایند طراحی را تغییر داده و آن را به مفاهیم اصلی خلقت که به طور طبیعی در طبیعت رخ می دهد نزدیک کرده اند. به معنایی، طراحی تولیدی و تکاملی از الگوریتم های تکاملی به عنوان چرخه تکامل در طبیعت استفاده می کند. البته، ابزارهای طراحی تولیدی سنتی در دنیای امروز بسیار ساده و ابتدایی هستند، مانند ایجاد سلول های ابتدایی در طبیعت، اما با این حال توانسته اند به طور قابل توجهی بر روی نحوه فکر طراحان تاثیر بگذارند. با توجه به گسترش دانش مرتبط با حوزه طراحی الگوریتمی، این مسئله پیش می آید. اهمیت مسکن روستایی و بافت های ارزشمند روستایی در ساخت وسازهای جدید، منجر به مسئله طراحی یک مدل مسکن روستایی شده است. بنابراین، تعداد زیادی مطالعه در زمینه مسکن روستایی انجام شده و بسیاری از مدل های مسکن طراحی شده اند. گزارش پساپیاده سازی نشان می دهد که مدل ها ناکام مانده اند. یکی از دلایل عدم اثربخشی مدل ها تعداد زیادی از طرف های مداخله کننده و عدم وجود تحقیقات علمی و قابل اعتماد در زمینه مسکن روستایی است. در برخی موارد، بررسی گزارش ها و مطالعات در زمینه مسکن روستایی نشان می دهد.کلیدواژه ها
معماری، بهینه سازی روستایی، طراحیمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.