مقایسه روش‌های تولید کنسانتره مرکبات و ارائه یک روش جدید برای تولید آن

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت
  • کد COI اختصاصی: SCCE06_191
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2663
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا اکبری

دانشکده مهندسی شیمی

علیرضا نادرپور

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

این تحقیق در مورد روشی جدید برای تولید کنستانتره مرکبات می‌باشد که دارای بازده بالاتری نسبت به روش‌های موجود نیز می‌باشد. برای این منظور ابتدا آب‌میوه را از میوه در واحد استخراج به دست می‌اورند. آبمیوه‌ای که به دست می‌‌آید مخلوطی از پالپ و آب میوه می باشد که این مخلوط به دو قسمت آب میوه اولیه و پالپ تقسیم بندی می‌شود سپس پالپ را به دو قسمت باقیمانده پالپ و آبمیوه ثانویه تقسیم بندی می‌شود. آبمیوه ثانویه پاستوریزه می‌شود و با آبمیوه اولیه مخلوط می‌شود و به واحد کنستانتره هدایت می‌شود. در این مقاله، ابتدا روش‌های سنتی و متداولی که برای تولید کنستانتره موجود می‌باشد را شرح می‌دهمی و با مقایسه روش جدید معایب آن را توضیح می‌دهیم و سپس به شرح کامل روش جدید می‌پردازیم.

کلیدواژه ها

کنستانتره، پالپ، دکانتور، اواپراتور، درجه BRIX

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.