ارزیابی چالش ها و فرصت های پیاده سازی س یستم های حسابداری ابری در شرکت های کوچک و متوسط
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MDMCONF07_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 29
نویسندگان
دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، ایران
دانشجوی دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و نحقیقات، ایران
چکیده
به طور کلی در ادبیات دانشگاهی تعریفی از گزارشگری مالی وجود ندارد. بر اساس کیفیت مفهومی گزارشهای مالی، گزارشهایی که کامال بیطرفانه و بدون خطا بوده و اطلاعات مفیدی برای پ یشبی نی وضعیت اقتصادی و عملکرد شرکت ارائه میدهند، تعریف میشود. کیفیت گزارشگری مالی به میزانی اشاره دارد که گزارش های مالی به طور عادالنه، اقتصاد زی ربنایی شرکت را نشان میدهد. کیفیت گزارشگری مالی توانا یی مالی برای انتقال اطلاعات در مورد عملیات شرکت و به طور خاص پ یش بینی جریان های نقدی مورد انتظار آن به سرمایه گذاران است. شرکتهای با کیفیت مال ی در شرایط گزارشدهی سرمایهگذاری پا یین، باعث افزایش سرمایهگذاری و در نتیجه بهبود کارایی سرمایهگذاری این شرکتها میشوند. علیرغم تدو ین سازوکارهای نظارتی یکسان برای گزارشگر ی مالی شرکت ها، به نظر می رسد کیفیت و شفافیت گزارشگری مالی آنها یکسان نیست و این نشان می دهد که احتماال عوامل دی گری وجود دارد که باعث تفاوت در کیفیت گزارشگری مالی م ی شود. شرکت ها بنابراین با توجه به اینکه یکی از دغدغه های سرما یه گذاران و سهامداران گزارشگری مالی و کیفیت آن است، در این زمینه یکی از عواملی که می تواند روند گزارشگری مالی را بهبود بخشد وجود حسابداری ابری است.کلیدواژه ها
چالش, فرصت, سیستم حسابداری, حسابداری ابری, شرکتمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر پیشگیری از تقلب: ارتباط آن با مثلث تقلب، سوت زنی و حسابرسی
- بررسی تاثیر مدیریت دانش بر تفکر استراتژیک منابع انسانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
- الگویی برای برنامه ریزی و ارزیابی پارک های علم و فناوری مبتنی بر مدل منطقی
- جایگاه زنان در حسابداری و حسابرسی: مروری بر چالش ها و مسیر رو به جلو
- تحلیل عوامل موثر بر گرایش مشتریان به استفاده از محصوالت اعتباری ( BNPL )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.