تاریخچه صنعت خودرو در ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH03_278
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 44
نویسندگان
لیسانس مکانیک خودرو، آموزش و پرورش شهرستان داراب، دبیرستان دانش آموز
چکیده
اولین خودرو چه زمانی تولید شد؟ تاریخچه مکانیک خودرو به اروپای دهه ۱۸۰۰ باز می گردد. در زمانی که اولین خودروها تولید شدند. طبق گزارش History.com اولین خودروی مدرن تا سال ۱۹۰۱ توسط اروپایی ها تولید شدن را می توان اولین مکانیک های خودرو در نظر گرفت. در واقع اولین خودروهای موفق توسط مهندسان اروپایی طراحی و ساخته شدند. نهایت تجارتی برای افراد هم فکر و خلاق در قرن های آینده راه اندازی شد. از آنجایی که خودروهای اولیه اروپایی در مقایسه با خودروهای آمریکایی پیشرفته تر بودند؛ استانداردها را رعایت نمی کردند. صاحبان خودرو با مشکلات زیادی روبرو شدند. آن ها به تاجر به جستجوی افرادی می رفتند که بتوانند ماشین های تازه اختراع شده را تعمیر کنند. اغلب افراد طبقات بالا و صاحبان خوش شانس می توانستند راننده ای پیدا کنند که دانش تخصصی درباره نگهداری و تعمیرات اتومبیل نیز داشته باشد. این راننده گان به عبارتی مکانیک های طبقات بالا و پایین در جوامع کارفرمایان راز در تعمیرات خودرو نجات دادند. بلکه نقش مهمی در از بین رفتن شکاف بین طبقات در جوامع کارگری داشتند. انجمن بین المللی مکانیک ها و کارگران هوافضا (IAM) مالکان خودروهای طبقات بالا را به رسمیت شناخته و حتی سطح جدیدی از حقوق و امتیاز را برای راننده گان و اشخاص مایل به یادگیری این حرفه در نظر گرفتند.کلیدواژه ها
صنعت خودرو, خودروساز, مکانیک, قطعات کارخانهمقالات مرتبط جدید
- نقش مشاوره تحصیلی در کاهش اضطراب امتحان و بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- نقش مشاوره تحصیلی در تقویت مهارت های لازم برای انتقال به دانشگاه
- فراتر از کتاب و دفتر: نقش امکانات آموزشی متنوع در ارتقای کیفیت یادگیری و پیشرفت تحصیلی
- از خودشناسی تا آسیب شناسی: نگاهی جامع به روان شناسی شخصیت و مشکلات روان شناختی
- بررسی چالش های تربیت نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای مقابله با آن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.