تاثیر هوش مصنوعی بر کیفیت آموزش: مزایا و معایب
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین همایش ملی -تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP11_320
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 70
نویسندگان
کارشناسی زبان و ادبیات فارسی، آموزش و پرورش استان تهران
چکیده
در دنیای امروز، هوش مصنوعی به یکی از مهمترین فناوری های در عرصه های مختلف تبدیل شده است و تاثیرات آن در حوزه های گوناگون قابل توجه است. از جمله این حوزه ها، آموزش و پرورش است که به بهره برداری از هوش مصنوعی قادر است کیفیت فرآیندهای تدریس و یادگیری را به طور چشمگیری ارتقا دهد. هوش مصنوعی می تواند محیط های یادگیری شخصی سازی شده کمک کند، به طوری که هر دانش آموز با توجه به نیازهای فردی به بهترین شیوه ممکن یاد بگیرد. هوش مصنوعی همچنین در ارزیابی و تحلیل داده های آموزشی نقش بسزایی ایفا می کند. همچنین معلمان را به این امکان می دهد که فرآیند تدریس با موثرتری مدیریت کنند. این فناوری می تواند به تسهیل تدریس و ایجاد محتوای آموزشی متناسب با نیازهای مختلف دانش آموزان کمک کند. معلمان این فرصت را می یابند تا وقت بیشتری را برای تمرکز بر ابعاد شخصی یادگیری دانش آموزان اختصاص دهند. ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی تجربه های یادگیری جذاب و متنوع کمک می کنند که به پردازش مفاهیم پیچیده و مسائل دشوار کمک کنند. به طوری که دانش آموزان از هر دو برخوردار شوند. علاوه بر این، هوش مصنوعی می تواند به افزایش دسترسی به منابع آموزشی کمک کند، به طوری که دانش آموزان بتوانند به محتوای آموزشی دسترسی داشته باشند، این امر به ویژه برای دانش آموزانی که در مناطق دورافتاده یا محروم زندگی می کنند، اهمیت زیادی دارد.کلیدواژه ها
هوش مصنوعی, یادگیری, آموزش, تدریساطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.