مقایسه ی ویژگی جذب امواج دو بدنه ی کامپوزیتی مختلف بر پایه ی (NiFe2O4/SrFe12O و ( 19 (ZnFe2O4/SrFe12O19)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: نهمین کنگره سرامیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICC09_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 555
نویسندگان
گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز
گروه مهندسی مواد، دانشکده فنی مهندسی مکانیک، دانشگاه تبریز
چکیده
در پژوهش حاضر ذرات دو کامپوزیت (NiFe2O4/SrFe12O19) II و (ZnFe2O4/SrFe12O19) I هر دو با خاصیت فرومغناطیسی، با استفاده از نمکهای کلریدی و سود سوز آور به روش همرسوبی سنتز شدند. ذرات پیش سنتز ابتدا جدا و بعد از شتشوی کامل خشک شدند. در این مرحله از فرایند همرسوبی، جامد آمورفی شامل هیدروکسیدهای آهن، روی، نیکل و استرانسیوم تشکیل شدند. سپس، ذرات پیش سنتز در دمای 1100 درجه سانتیگراد به مدت چهار ساعت تحت عملیات کلسیناسیون قرار گرفتند. ذرات حاصل در فشار 1bar پرس و سپس در دمای 1200 درجه سانتیگراد تحت فرایند تفجوشی قرار گرفتند. خواص مغناطیسی و جذبی نمونه ها مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل از اندازه گیری خواص مغناطیسی ، وجود مخلوطی از فازهای مغناطیسی سخت و نرم با نیروی پسماند زدایی Hc=1/4kOe برای ترکیب و Hc=0/7kOe برای ترکیب II ا نشان داد. نتایج حاصل از آزمایش جذب در گستره ی فرکانس باند X(8تا 12GHz) نشان داد که ترکیب II ( با پیک تشدید 15dB- درفرکانس 9/5GHz در ضخامت 1/6mm) در مقایسه با ترکیب I( با پیک تشدید 14dB- در فرکانس 9GHz در ضخامت 1/6mm) از شدت جذب بالاتری برخوردار است. این امر هم خوانی خوبی با نیروی پسماندزدایی این دو ماده دارد.کلیدواژه ها
نانو ذرات کامپوزیتی، همرسوبی، نیروی پسماند زدایی، مغناطش اشباع، شدت جذبمقالات مرتبط جدید
- تاثیر خشکسالی بر جنگلهای زاگرس و راههای مقابله با آن به منظور مدیریت پیامدهایمحیط زیست ی آن
- بررسی مکانیزم های تشکیل و اندازه گیری یون Cr۶+ در نسوزهای باطله منیزیا کرومیتی صنعت مس به روش ICP-MS
- صنعت سرامیک ایران و استانداردهای ملی
- ساخت آهنربای باریم ناهمسانگرد برای فن رادیوتور اتومبیل پراید
- تاثیر شرایط زینتر بر ریز ساختار و خواص فرو الکتریکی PYZNT تهیه شده به روش فعال سازی مکانیکی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.