نقش رسانه در آموزش: استفاده از فناوری برای تقویت یادگیری

  • سال انتشار: 1404
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی هوش مصنوعی در آموزش و پرورش، روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات دینی، فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MAECONFM01_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 39
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زکیه ناصری

فرهنگی آموزش و پرورش

منا مهرآبادی

فرهنگی آموزش و پرورش

زهره خنجری

فرهنگی آموزش و پرورش

فاطمه حاج طالبی

فرهنگی آموزش و پرورش

مجید موسوی بجنوردی

فرهنگی آموزش و پرورش

غزل مهرآبادی

فرهنگی آموزش و پرورش

چکیده

چشم انداز آموزش و پرورش به دلیل حضور روزافزون رسانه ها و فناوری دستخوش دگرگونی قابل توجهی است. این مقاله به بررسی نقش چندوجهی رسانه ها در حوزه آموزشی می پردازد، به طور خاص بر روی چگونگی استفاده از فناوری برای افزایش نتایج یادگیری تمرکز می کند. این بررسی به اشکال مختلف رسانه های مورد استفاده در آموزش، از ابزارهای سنتی مانند کتاب های درسی و تلویزیون آموزشی گرفته تا فناوری های دیجیتال معاصر مانند برنامه های آموزشی، شبیه سازی های آنلاین و واقعیت مجازی (VR) می پردازد. این زیربنای نظری ادغام رسانه ها در آموزش را بررسی می کند، با تکیه بر اصول سازنده گرایی، پیوند گرایی ، و یادگیری خودراهبر. علاوه بر این، مقاله به طور انتقادی تحقیق در مورد اثربخشی رسانه در آموزش را تجزیه و تحلیل می کند و مزایا و چالش های مرتبط با محیط های یادگیری مبتنی بر فناوری را برجسته می کند. این یافته ها را ترکیب می کند که چگونه رسانه ها می توانند مشارکت دانش آموز را ارتقا دهند، سبک های یادگیری متنوع را برآورده کنند، آموزش را شخصی سازی کنند و همکاری را تقویت کنند. با این حال، این بررسی همچنین اشکالات بالقوه، مانند شکاف دیجیتال، مسائل مربوط به برابری و دسترسی، و نیاز به تخصص آموزشی در هنگام ادغام فناوری را تایید می کند. در نهایت، مقاله با ارائه توصیه هایی برای مربیان و سیاست گذاران در زمینه بهینه سازی استفاده از رسانه در آموزش به پایان می رسد. با ادغام متفکرانه فناوری و بهره برداری از پتانسیل آن، مربیان می توانند تجارب یادگیری پویا و جذابی ایجاد کنند که نیازهای همه یادگیرندگان در قرن بیست و یکم را برآورده کند.

کلیدواژه ها

فناوری آموزشی، ادغام رسانه ها، نتایج یادگیری، مشارکت دانش آموزان ، یادگیری دیجیتالی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.