چگونه توانستم میزان اشتیاق و علاقه به درس ادبیات را در دانش آموزانم تقویت کنم؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی آموزش و پرورش با رویکرد مدارس هوشمند، معلمان خلاق و دانش آموزان متفکر در افق ۱۴۰۴
- کد COI اختصاصی: MAECONEF01_2208
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 117
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی زبان و ادبیات فارسی،دانشگاه فرهنگیان،پردیس دکتر شریعتی ،ساری، ایران
چکیده
درس ادبیات فارسی یکی از مهم ترین دروس دانش آموزان در طی دوران تحصیل آن ها می باشد . این درس برای بعضی از دانش آموزان به دلیل داشتن لغاتی فراتر از دانش آن ها و معانی پیچیده و اشعاری که درک آن ها در بعضی موارد سخت و دست نیافتنی برای آن هاست ، از محبوبیت کمی برخوردار است. من در این کار پژوهشی روش هایی را برای علاقه مند سازی دانش آموزان به این درس شیرین و پر محتوا بررسی می کنم و راهبرد آن ها را مورد بحث قرار می دهم. در طی تحقیق، با استفاده از روش های نوین تدریس، که شامل کارگاه های عملی، فعالیت های گروهی، و بهره گیری از فناوری های آموزشی بود، تلاش شد تا فضای یادگیری جذاب تر و تعامل پذیرتری ایجاد شود. از آنجا که می دانید در رویکردهای جدید تعلیم و تربیت عرضه ی اطلاعات کافی نیست. بلکه روش تدریس دوسویه از اهمیت ویژه برخوردار است. نقش اصلی بر عهده ی دانش آموزان گذاشته می شود که با مشارکت مستقیم خود به فرآیند یادگیری شکل می دهند و شیوه های تفکر کردن را تمرین می کنند. که این عمل به صورت های مختلفی که در این پژوهش شرح داده شده است میسر می گردد. در نتیجه ی این عمل اقدام پژوهی ، بسیاری از مشکلات و موانع پیشرفتی و علل بی ا نگیزگی دانش آموزان در درس ادبیات فارسی را شناسایی و به بهبود آن ها می پردازم.کلیدواژه ها
اقدام پژوهی، ادبیات، دانش آموزان، بی انگیزگیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.