بسترسازی برای جهانی سازی تجارت الکترونیک مورد مطالعه : شرکت پست جمهوری اسلامی ایران

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: FNCAM01_425
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 958
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی سامانی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

رحمان وطن دوست

کارشناس مخابرات

مریم شریعتی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

چکیده

این مقاله به دنبال یافتن راهکارهایی در جهت تسهیل و بهبود حرکت شتابان تجارت الکترونیکی در عصر جهانی شدن است. این پژوهش با در نظر گرفتن عوامل سیاسی ، فرهنگی،اجتماعی و تکنولوژیکی بعنوان عوامل محیطی به بررسی چگونگی تأثیرآنها بر جهانی شدن تجارت الکترونیکی در سه بعد مشتری ، درونی و زنجیره تأمین می پردازد ، بدین منظور شرکت پست جمهوری اسلامی ایران بعنوان یکی از شرکت ها ی بزرگ خدماتی که در عصر جهانی شدن ، در جهت گسترش تجارت الکترونیکی بر پایه فناوری اطلاعات و ارتباطات نقش فعال و مؤثری دارد،بعنوان قلمرو مکانی پژوهش در نظر گرفته شده است. تحقیق حاضر با روش پیمایش انجام شده است،تعداد322 نفر از مسئولان و مدیران و رؤسا ی واحدهای شرکت پست را در سراسر ایران بعنوان نمونه و از طریق پرسشنامه مورد مطالعه قرار داده است. با توجه به غیر نرمال بودن داده ها در بخش آمار استنباطی از آزمون های دو جمله ای و فریدمن برای سنجش تأثیر و رتبه بندی تأثیر عوامل محیطی استفاده شده است. نتایج حاصل نشانگر تأثیر چشم گیر عوامل محیطی علی الخصوص ابعاد تکنولوژیکی بر جهانی شدن تجارت الکترونیکی است

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی،جهانی شدن، عوامل محیطی،فناوری اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.