نقش مدیریت دانش در جهت رسیدن به رشد و توسعه اقتصادی به عنوان یک منبع حیاتی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: FNCAM01_409
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2451
نویسندگان
دانشگاه علوم پزشکی مازندران ،ساری-دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری- مدرس دانشگاه
دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
دانشگاه علوم پزشکی مازندران
چکیده
سازمان ها برای کامیابی در اقتصاد دانشی، باید مدیریت دانش را پیاده سازند. مدیریت دانش، فرایند ایجاد ارزش از دارایی های نامشهود سازمان است. نقش دانش در جهت رسیدن به رشد و توسعه همواره چشمگیر بوده است. امروز دانش موجود در سازمان ها از مهم ترین سرمایه های آن ها تلقی می شود. امروزه مدیریت دانش به منزله ی سرمایه ی فکری و به عنوان یک رویکرد نوین جهت کشف، انتخاب، سازماندهی، تخلیص و ارائه دانش و اطلاعات، پا به عرصه رقابت جهانی گذاشته است.دراکر، با به کارگیری واژگانی همچون کاردانشی ، دانشگر و سازمان دانشی، خبر از ایجاد نوع جدیدی از سازمان ها را می دهد که درآنها به جای قدرت بازو، قدرت ذهن حاکمیت دارد. بر اساس این نظریه در آینده، جوامعی انتظار توسعه و پیشرفت خواهند داشت که سهم بیشتری ازدانش را به خود اختصاص دهند، نه سهم بیشتری از منابع طبیعی. منابع بدون دانش هدر می روند و نعمت نمی شوند، بلکه محنت و زحمت می آفرینند. این مقاله یک مطالعه کیفی است که با مطالعه و تفحص در اسناد، بانک های اطلاعاتی و مقالات مرتبط با موضوع شکل گرفته است. بر اساس اطلاعات جمع آوری شده مدیریت دانش، رویکرد کلیدی در حل مشکلات تجاری نظیر رقابت پذیری، کاهش سهم بازار، پارادکس بهره وری، اطلاعات اضافی و نیاز برای خلاقیت در مواجهه با شرکت های متعدد است و نقش کلیدی در رشد و توسعه ی پایدار اقتصادی در سازمان ها و در نهایت جوامع را بازی خواهد کرد. . از این رو در این مقاله بطور خلاصه توضیح و تبیین مدیریت دانش و نقش آن در رشد و توسعه اقتصادی از ابعاد مختلف مورد مطالعه قرار گرفته است.کلیدواژه ها
مدیریت دانش، پیاده سازی دانش، سرمایه فکری، رشد و توسعه اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.