تاثیر قصه درمانی بر اضطراب دانش آموزان ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN07_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 73
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا(س)، یزد، ایران
چکیده
هدف پژوهش ما تاثیر قصه درمانی بر اضطراب کودکان پایه دوم ابتدایی می باشد. روش تحقیق ما از نوع مروری(کتابخاه ای) می باشد. قصه درمانی یک ابزار موثر در کاهش اضطراب کودکان است. با خواندن داستان هایی که مسئله ای مشابه اضطراب کودک را دربرمی گیرند، کودکان می توانند از تجربیات شخصی و محیطی خود بیشتر درک کنند و با شنیدن نتایج مثبت داستان، بتوانند احساس امید و مثبتیت کنند. نتایج نشان داد که خواندن داستان به کودکان کمک می کند تا احساس دلهره و ترس خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و از دیدگاه دیگران به مسئله نگاه کنند. با این کار، احساس بیشتری از قدرت شناختی و اعتماد به نفس به دست می آورند که باعث کاهش اضطراب شان می شود. الزم به ذکر است که استفاده از قصه درمانی نباید به تنهایی به عنوان روش درمانی انتخاب شود و باید با روش های دیگر مثل مشاوره و روان درمانی ترکیب شود.کلیدواژه ها
قصه درمانی, اضطراب, دوم ابتداییاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.