نقش همبستگی در مطالعه رفتار افراد در سازمانهای آموزشی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN07_154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 97
نویسندگان
استادیار علوم تربیتی، دانشگاه تربیت مدرس- آزاد اسلامی واحد ساری
استادیار علوم تربیتی، کارشناسی ارشد اموزش مجازی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
کارشناسی ارشد، علوم تربیتی، گرایش برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
چکیده
این پژوهش از آن جهت دارای اهمیت است که نوآوری داده زیرا که اهمیت و ضرورت و توانایی داد زیرا که اهمیت و ضرورت و توانایی به اهداف سازمان ایجاد می کند، مطالعه رفتار افراد در سازمان های آموزشی توجه بیشتری از محققان رفتار سازمانی را به خود جلب کرده است. در این پژوهش از روش همبستگی استفاده شده زیرا تحقیقات همبستگی شامل کلیه تحقیقاتی است که در آن سعی می شود مقایسه متغیرهای مختلف با استفاده از ضریب همبستگی کشف شود که پژوهشگر با استفاده از یک گروه آزمودنی، دست کم در مورد دو متغیر، بدون ایجه هیچ کدام از آنها را کنترل می کند، اطلاعاتی بدست می آورد جمعیت آماری مورد مطالعه در این پژوهش، کلیه مدارس ابتدایی شهرستان ساری تعداد ۱۵۵ نفر تشکیل می دهند که با استفاده از جدول کرجسی و مورگان تعداد ۱۱۰ نمونه گیری صورت گرفته است. به عنوان نمونه انتخاب شده اند. روش نمونه گیری در این پژوهش از روش تصادفی ساده گیری خوشه ای صورت گرفته است. همچنین حجم نمونه تعیین شده است. با استفاده از جدول موردان می توان تعداد نمونه را تعیین کرد. با استفاده از یک چارچوب مجوز با یا ایجاد یک چارچوب جدید برای مخاطبان هدف، یک قاب نمونه ایجاد می کند. جارچوب ها بر اساس پژوهش و خوشه بندی زیانی مسموم و بر اساس آن تعاملات صورت حداقل کارگر می گیرد. بتعداد گروه ها که همین باشد شرکت انتخاب خواهد شد. ضمن اعطای یک نمونه به اطمینان حاصل کنیم که هریک از این گروه ها از یک انتخاب تصادفی خواهند داشت، با این ملاحظه که انتخاب هرا روش گروهی اطلاعات و گزارش به این پژوهش به دو صورت کتابخانه ای و نیز مدیانی می باشد. برای گزارش گروی اطلاعات مربوط به پیشینه و ادبیات تحقیق از روش کتابخانه ای استفاده شد. یکی از ابزارهای رایج تحقیق و روشی مستقیم برای کسب داده های تحقیق، پرسشنامه می باشد. لذا در این پژوهش از پرسشنامه استفاده می شود.کلیدواژه ها
کیفیت زندگی, شاخص های آموزشی, مدارس آموزشیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.