ارائه چارچوبی مفهومی از عوامل کلیدی موفقیت درپیاده سازی مهندسی مجدد فرآیندها(BPR) با تأکید بر نقش فناوری اطلاعات(IT

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: FNCAM01_298
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1736
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم بنی اسدی

کارشناس ارشدمدیریت فناوری اطلاعات

حسین میهن دوست

کارشناس ارشدمدیریت ورزشی

چکیده

مهندسی مجدد فرآیندها، رویکردی نوین در دنیای مدیریت است که هنوز بیش از چند سال از عمر آن نمیگذرد.درواقع مدیریت امروز با مهندسی مجدد فرآیندها و استفاده ازروش های جدید توسعه سیستم های تجاری مبتنی بر تفکر وکاربرد فناوری اطلاعات وسیستم های اطلاعاتی،توانسته است فرآیندهای تجاری وروش های مدیریتی خود را دگرگون سازند وموفقیت آن را به نحوه چشمگیری بهبود بخشند ودرنتیجه رضایت مشتریان و سودآوری سازمان های خود را درعرصه رقابت تنگانگ جهانی امروز تضمین نمایند.با وجود اینکه مفهوم مهندسی مجدد در حال حاضر مفهوم بسیار با ارزشی برای سازمان ها محسوب می شود و تمام سازمان ها علاقه مند به پیاده سازی آن هستند، ولی آمارها نشان می دهند که فقظ 30 درصد پروژه های مهندسی مجدد با موفقیت روبه رو می شوند. ازاین رو به نظر می رسد شناسایی عوامل کلیدی موفقیت در پیاده سازی مهندسی مجدد در آماده سازی سازمان ها درجهت اجرای موفقیت آمیز آن مفید باشد.دراین راستا و با توجه به اهمیت موضوع و همچنین پراکندگی مطالب علمی در این حوزه، در مقاله حاضر که به روش توصیفی و آرشیوی صورت گرفته با استفاده از نتایج تحقیقات مختلف به بررسی و جمع آوری این عوامل پرداخته شده است و چهارچوبی مفهومی از این عوامل ارائه گردیده و بخش پایانی آن نیز به طور ویژه برنقش فناوری اطلاعات در پیاده سازی مهندسی مجدد اختصاص یافته است.

کلیدواژه ها

فرآیندهای کسب وکار، فناوری اطلاعات(IT)، مهندسی مجدد فرآیندها(BPR

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.