پیشرفتهای اخیر در توسعه تراورسهای کامپوزیتی و استراتژی بکارگیری آنها در راه آهن ایران

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: هفتمین همایش حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC07_570
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2192
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر شجاعی

استادیار دانشکده مهندسی شیمی و نفت، گروه مهندسی پلیمر، دانشگاه صنعتی سهند

فرهنگ عباسی

استادیار دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند

چکیده

تراورسهای کامپوزیتی در دو دهه اخیر از توسعه چشمگیری در صنعت ریلی برخوردار بوده و این روند در حال گسترش می باشد . در این مقا له انواع تراورسهای کامپوزیتی مورد بررسی قرار گرفته و یک دسته بندی کلی بر اساس ترکیب نهایی آنها ارائه گردیده است . بر اساس این طبقه بندی تراورسهای کامپوزیتی به دو دسته تراورسهای تمام کامپوزیت وتراوسهای اصلاح شده با مواد کامپوزیت یا پلیمر تقسیم شده اند . در ا ین مقاله انواع تراورسهای تمام کامپوزیت از نقطه نظر کارایی و هزینه تمام شده مورد ارزیابی قرار گرفته و با یکدیگر مقایسه می شوند . نتایج این بررسی نشان می دهد که تراورسهای کامپوزیت اگرچه قیمت اولیه بالاتری نسبت به تراورسهای موجود اعم از تراورسهای چوبی و بتنی دارند، اما به جهت خواص و ویژگیهای بسیار خوبشان جایگزین بسیار ایده الی برای تراورسهای موجود بخصوص در برخی محلهای ریلی از قبیل تونلها، پلها، سوزنها و قوسها می باشند

کلیدواژه ها

تراورسهای کامپوزیتی، پلاستیکهای بازیافتی، الیاف تقویت کننده، پلی الفینها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.