بررسی ارتباط دستکاری فعالیت های واقعی (مدیریت سود واقعی) با بازده غیر عادی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: FNCAM01_232
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2819
نویسندگان
استادیار، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، اراک- ایران
استادیار،گروه مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، اراک- ایران
دانشجوی ارشدحسابداری
چکیده
هدف این تحقیق بررسی ارتباط دستکاری فعالیت های واقعی (مدیریت سود واقعی) با بازده غیر عادی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بازه زمانی 1389- 1381 است. پس از اعمال محدودیت ها بر جامعه آماری، 145 شرکت (1305 سال – شرکت) برای نمونه انتخاب شد. در این تحقیق، جریان وجوه نقد عملیاتی، هزینه های تولید و هزینه های اختیاری به عنوان فعالیت های واقعی مستعد دستکاری در نظر گرفته شده اند. یکی از انگیزه های مدیریت سود کسب بازده بیشتر است که با دستکاری در فعالیت های واقعی شرکت به دنبال نشان دادن بازده بیشتر و در نتیجه افزایش قیمت سهام در بازار می باشند. این بازده بدست آمده از طریق مدیریت سود می تواند در کوتاه مدت افزایش یابد. به همین منظور در این پژوهش ارتباط مدیرت سود واقعی با بازده غیر عادی سنجیده شده است که نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد، که جریان وجوه نقد عملیاتی غیرعادی با بازده غیر عادی ارتباط معناداری ندارد، همچنین هزینه های اختیاری غیرعادی و هزینه های تولید غیر عادی با بازده غیرعادی دارای ارتباطی مثبت و معنادار می باشند.کلیدواژه ها
آستانه سود صفر، مدیریت سود واقعی، هزینه های اختیاری، هزینه های تولید، وجه نقد عملیاتیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی سطح سواد فناوری اطلاعات هنرآموزان هنرستان های شهرستان مرند
- بررسی سطح سواد فناوری اطلاعات موردنیاز هنرآموزان
- شناسایی عوامل موثر روانشناختی برایجاد رفتارهای اضطرابی
- بررسی اثر گذاری قابلیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی بر عملکرد روابط و پایداری اجتماعی با تاکید بر نقش میانجی پویایی صنعت (مطالعه موردی: شرکت های بازرگانی استان مازندران)
- توانایی زنجیره تامین برای سیستم های تولید انعطاف پذیر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.