مقاله مروری: ضدعفونی کردن تجهیزات بیمارستانی با استفاده از اشعه ماوراءبنفش

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: EITCONF03_200
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 81
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی بیگدلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

یسری صداقت

کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

حسنی صداقت

دانشجوی کارشناسی روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

چکیده

کارشناسان بر این عقیده اند که پاکسازی و ضدعفونی کردن لوازم محیط پیرامون ما، از عناصر اصلی برنامه های پیشگیری در عفونت می باشد. روش های سنتی پاکسازی ضدعفونی کردن دستی اغلب کمتر از حد مطلوب، می باشند. مواد ضدعفونی وابسته به پراکسید هیدروژن و محصول ترکیبی حاوی اسید پراستیک و پراکسید هیدروژن گزینه های موثری در بهبود پاکسازی و ضد عفونی محسوب می شوند و آب الکترولیزشده نیز از پتانسیل زیادی برخوردارند. تولید سطوح خود ضد عفونی UV و پالسما، بخار و روکش تجهیزات پزشکی با فلزاتی مانند مس یا نقره نیز از روش های موثر می باشد. هدف از این مقاله، بررسی ضدعفونی به روش نور ماورابنفش توسط ربات زنون در بیمارستان ۱۶۰ تختخوابه و همچنین تاباندین نور ماورابنفش به کیبوردهای مستقر در بخش های ویژه بیمارستانی جهت از بین بردن ارگانیسم ها، مورد بررسی قرار گرفته می شود. نتایج بدست در این مقاله شواهدی است که نشان می دهند سیستم ضدعفونی ماورابنفش در کاهش میکروبها در سطوح محیطی و کاهش میزان عفونت، بهتر از پاکسازی UV دستی عمل می کند و عدم رعایت توصیه های تولید کننده درباب استفاده، از عدم بازدهی ضدعفونی را تحت تاثیر قرار می دهد.

کلیدواژه ها

ضدعفونی کننده, ماورابنفش, ربات زنون, کیبورد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.